Θρίλερ με την εξαφάνιση του πρώην παλαιστή του WWE Σαντ Γκάσπαρντ - Αγνοείται στη θάλασσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του πρώην παλαιστή του WWE Σαντ Γκάσπαρντ - Αγνοείται στη θάλασσα

Ο 39χρονος πρώην αστέρας του WWE αγνοείται από την Κυριακή, ενώ κολυμπούσε με τον 10χρονο γιο του, που βρέθηκε ζωντανός - Η ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι σταματά τις έρευνες εντοπισμού του

shad_gaspard
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του πρώην αστέρα του WWE Σαντ Γκάσπαρντ, καθώς μετά από δύο ημέρες ερευνών η ακτοφυλακή του Λος Άντζελες ανακοίνωσε το τέλος τους.

Η οικογένεια του πρώην παλαιστή ευχαρίστησε όλους όσοι τους στήριξαν αυτές τις δύσκολες ημέρες που ο Γκάσπαρντ είναι εξαφανισμένος.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο πρώην παλαιστής με τον δεκάχρονο γιο τους πήγαν την Κυριακή στην Venice Beach για κολύμπι. Ο παλαιστής φαίνεται ότι έπεσε σε κάποιο κύμα και στη συνέχεια τον παρέσυρε το ρεύμα της θάλασσας. Ο γιος του κατάφερε να διασωθεί.

WWE's Shad Gaspard Goes Missing In Ocean (Reports)


Η μητέρα του παιδιού παρέμεινε στην παραλία για να δει πώς εξελίσσονται οι έρευνες της ακτοφυλακής.

Κλείσιμο
«Ο πατέρας δυστυχώς πιέστηκε από κάποιο κύμα και μετά παρασύρθηκε από το ρεύμα» δήλωσε αξιωματούχος της ακτοφυλακής στην DailyMail.

gaspard_insta


Ζήτησε να σώσουν πρώτα τον γιο του 

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους διασώστες να σώσουν πρώτα το γιο του, που πράγματι απομακρύνθηκε από τη θάλασσα και δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να σώσουν τον Γκάσπαρντ, που έκτοτε δηλώθηκε ως αγνοούμενος.

Τόσο η οικογένεια όσο και φίλοι εξέδωσαν δηλώσεις που ευχαριστούν το κοινό για τη στήριξή του.

Η οικογένεια του Σαντ «εκτιμά όλη την αγάπη, τη στήριξη και την σκέψη κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής δοκιμασίας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμοι να κάνουν δημόσιες ή επίσημες δηλώσεις σε κανένα μέσο ενημέρωσης και ζητούν από όλους να σεβαστούν τις επιθυμίες τους» έγραψε ο παλαιστής Κόφι Κίνγκστον στον λογαριασμό του στο twitter.


Ανάλογο μήνυμα έστειλαν και άλλοι συνάδελφοι και στενοί φίλοι του παλαιστή.

Σε απόγνωση η μητέρα και ο 10χρονος γιος

Άτομα που βρίσκονταν στην παραλία περιέγραφαν την απόγνωση στην οποία είχε περιέλθει η μητέρα και το παιδί της. Ο 10χρονος ήταν απαρηγόρητος και η μητέρα τον είχε στην αγκαλιά της σφιχτά.

Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, με τη Σιλιάνα Γκάσπαρντ να είναι παρούσα στην παραλία, μαζί με στενούς φίλους. Οι αρχές έλαβαν κλήση για διπλή διάσωση πατέρα και γιου. Όμως κατάφεραν να διασώσουν μόνο τον γιο. Ο πρώην παλαιστής τραβήχθηκε από το κύμα και δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Πάντως ελικόπτερα εξακολουθούν να πετούν πάνω από τη θάλασσα, ενώ αρκετοί ντόπιοι προβληματίζονται για το άνοιγμα της παραλίας, με τόσο ισχυρούς ανέμους.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» στο πρόγραμμα SURE για την απασχόληση

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν παιδιά στη φορολογική δήλωση για να μην χάσουν επιδόματα και εκπτώσεις

Γραφείο Προϋπολογισμού: Από 4,4% ως 9,4% η ύφεση για την ελληνική οικονομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης