Τραμπ: Κωμικός κάνει lip-sync τις απίστευτες ατάκες του για τον κορωνοϊό και γίνεται viral

Τραμπ: Κωμικός κάνει lip-sync τις απίστευτες ατάκες του για τον κορωνοϊό και γίνεται viral

Οι δηλώσεις του Τραμπ για τον κορωνοϊό και οι ιατρικές του «προτάσεις» είναι ένα πραγματικό «χρυσωρυχείο» για την κωμικό Σάρα Κούπερ

disinfectant
Τη μοναδική δυνατότητα να κάνει τον κόσμο να γελάει χωρίς να λέει απολύτως τίποτα έδωσε η πλατφόρμα του TikTok στην Σάρα Κούπερ, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αναρωτιέστε με ποιον τρόπο; Μα, αφήνοντας τον Τραμπ να «μιλάει» για εκείνη. Η Κούπερ κάνει lip sync τα χειρότερα σχόλια του Τραμπ από τις συνεντεύξεις Τύπου και τα βιντεάκια της γίνονται πραγματικά ανάρπαστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian που μίλησε με την Αμερικανίδα κωμικό και συγγραφέα.



Η 35χρονη Νεοϋορκέζα είναι αρκετά δραστήρια στη δημοφιλή πλατφόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, και μεταξύ των πρόσφατων βίντεο που ανέβασε είναι ένα αστείο lip sync με τις εξηγήσεις του Έλον Μασκ για το αλλόκοτο όνομα που επέλεξε να δώσει στο παιδί του με την Grimes. Ωστόσο το πρώτο viral κλιπ της ήταν εκείνο που δημοσίευσε λίγο μετά την περίφημη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Τραμπ πρότεινε να διερευνηθεί από τους επιστήμονες η χρήση απολυμαντικού στο πλαίσιο της θεραπείας του κορωνοϊού. Αμέσως μόλις άκουσε τις απίστευτες ατάκες του Τραμπ στην εν λόγω συνέντευξη, η Κούπερ αισθάνθηκε αμέσως να εμπνέεται, όπως είπε η ίδια στην εφημερίδα. Το βιντεάκι που γύρισε με τίτλο «How to medical» όπου υποδύεται τον Αμερικανό πρόεδρο, συγχρονίζοντας τα χείλη της στις ατάκτες του, αλλά και αποσβολωμένα μέλη της ιατρικής κοινότητας που ήταν παρόντα στην αίθουσα, συγκέντρωσε χιλιάδες like και κοινοποιήσεις, δίνοντάς της έναυσμα να συνεχίζει την καζούρα στον Αμερικανό πρόεδρο και με άλλα βίντεο.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την Κούπερ, που αντλεί υλικό για την κωμωδία της από τις ατάκες που ξεστομίζουν κατά καιρούς οι πολιτικοί, o Τραμπ αποτελεί πραγματική φλέβα χρυσού για εκείνη, λόγω των συχνών δηλώσεών του που η ίδια θεωρεί... ανεκδιήγητες. «Είναι ενδιαφέρον, επειδή ως συγγραφέας θες να τονίσεις πόσο γελοία είναι κάποια πράγματα. Όμως αυτά που λέει είναι όλα τόσο γελοία, που είναι δύσκολο να τονίσεις κάτι». Σύμφωνα με την ίδια, ακούγοντας τον Αμερικανό πρόεδρο έχει σκεφτεί πολλές φορές ότι καμία συγγραφική φαντασία δεν θα μπορούσε να συλλάβει τέτοιο υλικό. Η Κούπερ πιστεύει ότι η αναπαραγωγή των δηλώσεών του ακριβώς όπως έχουν είναι πιο αποτελεσματική κριτική από την κοροϊδία, αφού δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους υποστηρικτές τους να τον δικαιολογήσουν, λέγοντας ότι δήθεν παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του.



Οσο για την απήχηση των κλιπ, η ίδια πιστεύει ότι το κοινό αντιδρά θετικά σε αυτά επειδή επιβεβαιώνουν την αίσθηση ότι οι ατάκες του Τραμπ είναι τόσο τρελές όσο ακούγονται. «Εδώ και χρόνια προσπαθούν να μας ξεγελάσουν και να μας πείσουν ότι είναι νορμάλ για έναν πρόεδρο να λέει τέτοια πράγματα. Αισθάνεσαι δικαιωμένος όταν βλέπεις κάτι που σου υπενθυμίζει ότι όχι, όσα λέει είναι όντως γελοία και μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό». Επιπλέον, για την ίδια βοηθά να ακούει κανείς το μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθεί τις συνεντεύξεις του Αμερικανού προέδρου. «Ο κόσμος πραγματικά μισεί τον Τραμπ - και μάλιστα πολύ. Μισεί τη φωνή του, μισεί να τον κοιτάζει. Απεχθάνονται τα πάντα σε αυτόν».



Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άγριος «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας για τον κορωνοϊό;

Πανελλαδικές 2020: 8 στους 10 φέτος στα Πανεπιστήμια - Τα δύο νέα στοιχεία που αλλάζουν τα δεδομένα

Κρίσιμο τεστ το Σαββατοκύριακο: Με το... μέτρο ανοίγουν παραλίες-εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης