Κορωνοϊός - Ιταλία: To «τρικίνι» της εποχής του ιού περιλαμβάνει ασορτί... μάσκα

Κορωνοϊός - Ιταλία: To «τρικίνι» της εποχής του ιού περιλαμβάνει ασορτί... μάσκα

Η πρωτότυπη δημιουργία μιας Ιταλίδας σχεδιάστριας που ξεκίνησε ως αστείο αλλά εξελίχθηκε σε χιτ!

trikini
Μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο, όμως το «τρικίνι» που επινόησε μια Ιταλίδα σχεδιάστρια και αποτελείται από ένα κανονικό μπικίνι με την προσθήκη μιας υφασμάτινης... μάσκας για τον κορωνοϊό, έχει εξελιχθεί σε χιτ!

Coronavirus, Addio bikini, ecco il costume con mascherina coordinata: quest'anno si userà il trikini


Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν η Tiziana Scaramuzzo, ιδιοκτήτρια της μικρής εταιρείας κατασκευής μαγιό Elexia Beachwear που εδρεύει στην κεντρική Ιταλία, άρχισε να φτιάχνει για πλάκα τα πρωτότυπα σύνολα για την παραλία, αφού η κυβέρνηση της χώρας της ανακοίνωσε τον περιορισμό μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σκοπός της ήταν να ανεβάσει τη διάθεση της, όπως και τη διάθεση των follower της στα social media, με κάτι ανάλαφρο που θα αποσπούσε την προσοχή τους από τις δύσκολες στιγμές που βίωναν - και βιώνουν ακόμη.



Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι προμηθευτές της Scaramuzzo την ενημέρωσαν ότι θα παρέμεναν κλειστοί όλη την άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να παράγει τις δημιουργίες της την περίοχο αιχμής για τη δουλειά της. Αυτό έπληξε σφοδρά την επιχείρησή της, όπως είπε η ίδια στο ιταλικό site Centropagina.



Παρά την απογοήτευση από το επαγγελματικό πλήγμα, η Tiziana δεν έχασε τη δημιουργικότητά της και έφτιαξε τα πρώτα σύνολα... «τρικίνι» με ασορτί μάσκα για τον κορωνοϊό. Όταν δημοσίευσε στο Facebook και άλλα social media τις πρώτες φωτογραφίες με τις κόρες της να ποζάρουν με τα μαγιό, περισσότερο για αστείο παρά ως σοβαρή πρόταση, τα πρωτότυπα σύνολα για την παραλία έγιναν viral και προς μεγάλη της έκπληξη άρχισε να δέχεται «βροχή» από παραγγελίες.



Όπως δήλωσε η ίδια, πολλοί επιχειρηματίες βρέθηκαν σε δεινή θέση εξαιτίας του μακρόχρονου lockdown, ωστόσο οι παραγγελίες που δέχεται της δίνουν ελπίδα για ταχεία ανάκαμψη στο μέλλον. Όσο για το μεγάλο ενδιαφέρον για το «τρικίνι» και τις πολύχρωμες μάσκες που φτιάχνει, η σχεδιάστρια το αποδίδει στην ανάγκη των Ιταλών να βάλουν μια χαρούμενη νότα στη ζωή τους μετά τον γολγοθά που πέρασαν.





Ειδήσεις σήμερα:

Σε έξι μέτωπα η «μάχη» του εμβολίου - Γιατί μπορεί να χρειαστούμε περισσότερα από ένα

Συνεργάτης του Ερντογάν «έβαλε φωτιά» στα όνειρα των Τούρκων να κάνουν τζαμί την Αγία Σοφιά

Πετρέλαιο θέρμανσης: Νέα παράταση, λόγω αυξημένης ζήτησης - Διαβάστε τη νέα ημερομηνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης