Η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε βίντεο για τα γενέθλια του γιου της - Εμφανίζεται με μίνι να του διαβάζει παραμύθι

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε βίντεο για τα γενέθλια του γιου της - Εμφανίζεται με μίνι να του διαβάζει παραμύθι

Τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι από το Λος Άντζελες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

meghan-markle-archie-paramythi__1_
Μετά το Megxit και τη θύελλα αναστάτωσης που «χτύπησε» το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Άρτσι από το νέο τους σπίτι, στο Λος Άντζελες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Save The Children UK (@savechildrenuk) στις


Η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, μέσα από τα οποία εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της. Στις αναρτήσεις εμφανίζεται με απλό ντύσιμο, τζιν πουκάμισο και μίνι σορτσάκι, προβάλλοντας ένα πιο προσιτό προφίλ.

Όπως φαίνεται, χαμογελαστή κρατά αγκαλιά τον γιο της.

megan
Κλείσιμο


meghan-markle-archie-paramythi


Το βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα στο Instagram Save the Children δείχνει την Μέγκαν να διαβάζει στον Άρτσι ένα από τα αγαπημένα του παραμύθια, το «Πάπια! Κουνέλι!» καθώς χαλαρώνουν στο σπίτι.


Οι ευχές για τον μικρό Άρτσι ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με την βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια να του εύχονται για τα γενέθλιά του. Ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέφερε: «Χρόνια Πολλά στον Άρτσι Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ, που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια σήμερα. Ο Άρτσι είναι το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας» συνοδευόμενη με μία φωτογραφία από τον περασμένο Μάιο, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τον μικρό Άρτσι.


Ακολούθησε η ανάρτηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που δημοσίευσαν μια φωτογραφία από την βάφτιση του μικρού Άρτσι, με την λεζάντα να γράφει: «Ευχόμαστε στον Άρτσι Χαρούμενα Πρώτα γενέθλια».

kensighton



Ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, επίσης έστειλαν τις ευχές τους,δημοσιεύοντας στον επίσημο λογαριασμό τους μια φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα Κάρολο, τον γιο του και τον Άρτσι από την βάφτισή του ενώ στην λεζάντα έγραφε: «Χρόνια Πολλά στον Άρτσι, που σήμερα γίνεται ενός».

karolos


Η τριμελής οικογένεια γιόρτασε πλάι στην πισίνα τα πρώτα του γενέθλια στο Λος Άντζελες σε μια αρχοντική έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία μετακόμισε μετά τη διαμονή της στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το πάρτι περιελάμβανε «οργανική, χωρίς ζάχαρη τούρτα» και βιντεοκλήση με τα πριγκιπικά ξαδέλφια του στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο πρώτος χρόνος της ζωής του Άρτσι σημαδεύτηκε από σημαντικά εκτός βασιλικού πρωτόκολλου περιστατικά. Ενώ μόλις πέντε μηνών βρέφος συνόδευε τους γονείς του κατά την 10ήμερη πριγκηπική τους περιοδεία στην Αφρική όπου δέθηκε αγόγγυστα εκ του σύνεγγυς την ευχή του Νοτιοαφρικανικού Αρχιεπισκόπου Ντέσμοντ Τούτου, η συνέχεια ήταν μάλλον απρόβλεπτη για τα παραδοσιακά βασιλικά ήθη και έθιμα.

Ο Άρτσι πέρασε απρόσμενα τα πρώτα του Χριστούγεννα με τους γονείς του πέραν του Ατλαντικού στον μακρινό Καναδά, και όχι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Sandringham. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν επιλέξει την απομάκρυνση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, γεγονός που αναστάτωσε τη βασιλική αυλή και την μοναρχία γενικότερα.

Το ζεύγος πάντως είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί σε νέο κεφάλαιο της σταδιοδρομίας του στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ήδη υπέβαλε αίτηση που κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου στο Μπέβερλι Χιλς για τη λειτουργία της η οποία καλύπτει ένα ευρύ και φιλόδοξο φάσμα ευεργετικών πρωτοβουλιών.

Την ονόμασαν Archewell, από την ελληνική λέξη «Αρχή». υπό την έννοια της αφετηρίας και του ξεκινήματος αλλά δεν κρύβουν ότι η πρώτη έμπνευση προήλθε από το όνομα του γιου τους Άρτσι Μάουντμπάντεν - Ουίνδσορ, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του μικρού πρίγκιπα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο τα 11 από τα 21 νέα κρούσματα

Bild: «Υπάρχει ελπίδα για τις διακοπές μας και λέγεται Ελλάδα»

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε Κινέζος ερευνητής που ήταν κοντά σε σημαντικά ευρήματα για τη νόσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης