Σεξουαλική παρενόχληση - Τραμπ σε Μπάιντεν: Σήκω και πολέμησε
Πρώην συνεργάτιδα του Μπάιντεν, η Τάρα Ριντ, ηλικίας 56 ετών, τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε διάδρομο του Κογκρέσου, όταν ήταν γερουσιαστής το 1993
Σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη κίνηση προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο Ντόναλντ Τραμπ, που έχει κατηγορηθεί κι ο ίδιος κατά το παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενόχληση, έδωσε... συμβουλές στον Τζο Μπάιντεν.
Η νουθεσία στον Δημοκρατικό αντίπαλό του ήταν να «δώσει μάχη» εναντίον της κατηγορίας σεξουαλικής επίθεσης, που διαταρράσει την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές.
«Θα έλεγα απλά στον Τζο Μπάιντεν: "σήκω και πολέμησέ το"», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Εάν δεν είναι αλήθεια, πρέπει να το αρνηθείς» συμπλήρωσε, ενώ υπενθύμισε: «Υπήρξα θύμα αυτών των ψευδών και παράλογων κατηγοριών».
Τα σχόλια αυτά του Τραμπ μοιάζουν ασυνήθιστα καθώς έχει συχνά επιτίθεται με οξείς χαρακτηρισμούς στον αντίπαλό του.
Πρώην συνεργάτιδα του Μπάιντεν, η Τάρα Ριντ, ηλικίας 56 ετών, τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε διάδρομο του Κογκρέσου, όταν ήταν γερουσιαστής το 1993.
Ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.