Τι τρώμε στο γραφείο;

Τι τρώμε στο γραφείο;

Το ταπεράκι που φτιάχνει ο Χριστόφορος Πέσκιας μαζί με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου για την καλή διατροφή των εργαζομένων

eating_office
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το ανθρώπινο σώμα έχει νοημοσύνη, η οποία σχετίζεται άμεσα με την τροφή που το ταΐζουμε, επηρεάζοντας και την πνευματική μας υγεία. Επομένως ένα ποιοτικό γεύμα δεν αφορά μόνο στο σωματικό βάρος. Συνδέεται με τη σωστή λειτουργία των ανθρώπινων οργάνων. Ενισχύει την «ευφυία» του οργανισμού στο σύνολό του, με αποτελέσματα σε πολλαπλά επίπεδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε και η online σειρά «Υγεία με γεύση», στην οποία ο διακεκριμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει… μαζί με τρεις επίσης αναγνωρισμένους διατροφολόγους της Nutrimed.

Το πρώτο επεισόδιο αφορά στους εργαζόμενους που τρέφονται στο γραφείο καθημερινά. Σε αυτό παρουσιάζονται συνταγές και πληροφορίες που συμβάλλουν σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής προόδου και εξέλιξης. Αναφέρονται τα λάθη που όλοι κάνουμε και πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε. Με πρακτικές λύσεις και κυρίως με αισθητική, για την οποία ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι γνωστός εδώ και χρόνια στο γαστρονομικό γίγνεσθαι και την οποία ενώνει με εκείνη του Αναστάσιου Παπαλαζάρου στο πρώτο επεισόδιο του «Υγεία με Γεύση».

Η σειρά απευθύνεται σε όλους: Είτε πρόκειται για αρχάριους στην κουζίνα είτε για έμπειρους λάτρεις των γεύσεων που αντιλαμβάνονται την ανάγκη για θετική αλλαγή στην καθημερινότητά τους.

Κλείσιμο
Τριάντα λεπτά αρκούν για να ενημερωθούν όλοι, ώστε να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους και κυρίως τις γεύσεις με τις οποίες τρέφουν τον οργανισμό τους. Είναι χρόνος αρκετός για να πληροφορηθούν για τις ευεργετικές ιδιότητες συστατικών -που ενδεχομένως δεν αποτελούν ποτέ μέρος της καθημερινής διατροφής τους- και για τον συνδυασμό τους σε συνταγές που οδηγεί σε αύξηση του μεταβολισμού.


Δείτε το τρέιλερ της σειράς και εγγραφείτε εδώ για να παρακολουθήσετε το επεισόδιο:

Όλα τα διαθέσιμα επεισόδια βρίσκονται εδώ 

Υγεία με Γεύση | Teaser


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης