Τέλος στην αϋπνία, την κακή διάθεσή και το έντονο Stress

Τέλος στην αϋπνία, την κακή διάθεσή και το έντονο Stress

Το νέο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)

sleep_ar1
Η Αϋπνία ή ο άστατος ύπνος και οι εναλλαγές στη διάθεση, δεν αποτελούν έκπληξη για τους ανθρώπους που υποφέρουν από έντονο stress και άγχος, συνήθειες που επιβαρύνουν στο σύνολο την υγεία, μας γερνάει πρόωρα και μας αποτρέπει στο να έχουμε μία ευχάριστη και λειτουργική καθημερινότητα. Ο ύπνος είναι δυσαναπλήρωτος για την ξεκούραση του νευρικού και μυϊκού συστήματος, όμως η μόνιμη αίσθηση πίεσης εμποδίζει τον οργανισμό από το να χαλαρώσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποκοιμηθεί, ως εκ τούτου να επιδρά αρνητικά στη διάθεση μας καθ’ όλη την διάρκεια επόμενης ημέρας.
Άγχος , κακή ποιότητα ύπνου και συνάμα κακή διάθεσή..??

Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε ως το τρίπτυχο της εξόντωσης του οργανισμού μας, στον αντίποδα όμως ένα άλλο τρίπτυχο δημιουργήθηκε ώστε να μας απαλλάξει από αυτά.

sleep1


Το νέο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Tempufen oral solution (3 σε 1) σε μορφή πόσιμου διαλύματος με την πρωτοποριακή σύνθεσή του θα σας ανακουφίσει άμεσα από τα συμπτώματα άγχους & stress, αϋπνίας και κακής διάθεσης

Κλείσιμο
Το σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχετε αυξάνουν την απελευθέρωση ενέργειας και προστατεύει την υγεία των επινεφριδίων και του νευρικού συστήματος, ενώ τα αντιοξειδωτικά λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας των κυττάρων που συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας και της ευεξίας. Τα αμινοξέα που εμπεριέχονται στο Tempufen λειτουργούν ως ένας ηρεμιστικός παράγοντας αναστέλλοντας την υπερδιέγερση του εγκεφάλου, που συμβάλλουν στην προώθηση της χαλάρωσης και στην ανακούφιση της υπερέντασης.

Η σύνθεση του Tempufen oral solution θα σας ανακουφίσει άμεσα μόλις σε 20 λεπτά, από το stress και το άγχος, θα μειώσει τον χρόνο επέλευσης του ύπνου προσφέροντας σας ένα ποιοτικό, ήρεμο και παρατεταμένο ύπνο, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο ξύπνημα και μία ολοκληρωτική αίσθηση ευεξίας.

Stress …No more
https://arenamens.com/


sleep3
sleep2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης