Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
Μήπως αντί για κρέας να αρχίσουμε να τρώμε σεϊτάν;
Μήπως αντί για κρέας να αρχίσουμε να τρώμε σεϊτάν;
Αν εσύ αγαπάς την μπριζόλα και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν, οι χορτοφάγοι αγαπούν το σεϊτάν
Πόσο υγιεινό είναι το διάσημο υποκατάστατο του κρέατος;
Αν εσύ αγαπάς την μπριζόλα και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν, οι χορτοφάγοι αγαπούν το σεϊτάν. Το σεϊτάν φτιάχνεται από σιτάρι ολικής άλεσης και νερό και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη αλλά χαμηλή σε υδατάνθρακες.
Η γεύση του -για να μαθαίνεις κι εσύ που δεν γνωρίζεις καθόλου- είναι ουδέτερη. Επομένως για να το φάει κανείς πρέπει να το μαρινάρει όπως μαρινάρει το κρέας και να το ψήσει στον φούρνο ή και στο τηγάνι. Αν μάλιστα το συνοδεύσει και με μια ωραία σως τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά νόστιμο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.keepup.gr
Αν εσύ αγαπάς την μπριζόλα και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν, οι χορτοφάγοι αγαπούν το σεϊτάν. Το σεϊτάν φτιάχνεται από σιτάρι ολικής άλεσης και νερό και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη αλλά χαμηλή σε υδατάνθρακες.
Η γεύση του -για να μαθαίνεις κι εσύ που δεν γνωρίζεις καθόλου- είναι ουδέτερη. Επομένως για να το φάει κανείς πρέπει να το μαρινάρει όπως μαρινάρει το κρέας και να το ψήσει στον φούρνο ή και στο τηγάνι. Αν μάλιστα το συνοδεύσει και με μια ωραία σως τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά νόστιμο.
Διαβάστε περισσότερα στο www.keepup.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα