Πέντε Top δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Πέντε Top δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ο καιρός περνάει και να που έφτασε για ακόμη μια χρονιά η γιορτή των ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου

1-171
Στο εξωτερικό γιορτάζεται με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι στην Ελλάδα, αν και τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει αύξηση των εορτασμών και στη χώρα μας. Παρακάτω θα δείτε πέντε Top δώρα που μπορείτε να κάνετε στο καλό ή στη καλή σας σήμερα.


Κόκκινα τριαντάφυλλα

Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει συνδυαστεί απόλυτα με τα λουλούδια και κυρίως με τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Το κόκκινο αποτελούσε ανέκαθεν το χρώμα του πάθους και του έρωτος οπότε θεωρείτε άμεσα συνδεδεμένο με τη συγκεκριμένη γιορτή. Εάν θέλετε φέτος να πρωτοτυπήσετε μπορείτε να επισκεφτείτε ανθοπωλεία και καταστήματα που πουλάνε forever τριαντάφυλλα, δηλαδή τριαντάφυλλα που διατηρούνται χωρίς πότισμα έως και πέντε χρόνια. Πωλούνται σε υπέροχες συσκευασίες και είναι ένα δώρο που μένει για πάντα όπως και η αγάπη σας.


Κοσμήματα

Τα κοσμήματα επίσης είναι ένα δώρο που έχει συνδεθεί με τη συγκεκριμένη γιορτή. Πολλοί επιλέγουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνουν πρόταση γάμου στη σύντροφό τους μιας και τιμούμε τον έρωτα ενώ άλλοι επιλέγουν βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς μιας και έχει τη τιμητική της τη σημερινή ημέρα.

Περισσότερα στο lay-out.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης