Μεσοθεραπεία για γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς πρηξίματα

Μεσοθεραπεία για γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς πρηξίματα

H μοναδικότητα του υγρού lifting με κάνουλα είναι πως μας επιτρέπει με δύο μόνο εισόδους, “ακτινωτά” και σε βάθος, να εξαπλώσουμε το υαλουρονικό οξύ για να πετύχουμε lifting στη στιγμή

mesotherapy
Θέλεις να εξαλείψεις τις λεπτές γραμμές, να αναπλάσεις και να ανορθώσεις την επιδερμίδα σου με ένα τσιμπηματάκι; H μοναδικότητα του Υγρού lifting με κάνουλα είναι πως μας επιτρέπει με δύο μόνο εισόδους, “ακτινωτά” και σε βάθος, να εξαπλώσουμε το υαλουρονικό οξύ για να πετύχουμε lifting στη στιγμή. Και αυτό χωρίς μώλωπες και πολλαπλά “τσιμπηματάκια” λόγω της χρήσης κάνουλας! Καθώς μεγαλώνουμε, το πρόσωπο αρχίζει να χάνει κολλαγόνο και ελαστίνη, αυτή η απώλεια συμβάλλει στη χαλάρωση του προσώπου. Η απώλεια του όγκου του προσώπου και της ελαστικότητας οδηγεί επίσης στο σχηματισμό των ρυτίδων, γραμμών και πτυχώσεων.

Το υγρό λίφτινγκ είναι μια τεχνική για την έγχυση προηγμένων  ενέσιμων εμφυτευμάτων, όπως το υαλουρονικό οξύ ή το PRP, για την ανύψωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Το μη χειρουργικό υγρό λίφτινγκ  μπορεί να εφαρμοστεί για να επιτευχθεί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Απαλή ανύψωση στοχευμένα ή συνολικά των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Μείωση σε ρυτίδες ή πτυχώσεις
  • Αποκατάσταση της φυσικής καμπύλης του περιγράμματος του προσώπου
  • Μια πιο ξεκούραστη, ενεργητική όψη
  • Διόρθωση περιγράμματος χειλιών
  • Σε ορισμένους ασθενείς ο στόχος ενός υγρού λίφτινγκ είναι να “ανασηκωθεί”  ολόκληρο το πρόσωπο. Σε άλλες περιπτώσεις, ο στόχος είναι να ανασηκωθούν   ή να διορθωθεί το περίγραμμα σε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης