Εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Η δράση αυτή  περιλαμβάνεται στον γενικότερο σχεδιασμό, προσανατολισμένο στην ευαισθητοποίηση και την συμμόρφωση του κοινού και των ασθενών σε θέματα πρόληψης και φαρμακευτικής φροντίδας

emvolio
Με κεντρικό σύνθημα «Εμβολιάσου. Προστάτευσε τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, την κοινωνία» ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τον εμβολιασμό ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).

Η δράση αυτή του ΠΦΣ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στο κέντρο της Αθήνας, περιλαμβάνεται στον γενικότερο σχεδιασμό, προσανατολισμένο στην ευαισθητοποίηση και την συμμόρφωση του κοινού και των ασθενών σε θέματα πρόληψης και φαρμακευτικής φροντίδας.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στο θέμα του εμβολιασμού, έχει τοποθετηθεί ειδικό σταντ ενημέρωσης στην αρχή της οδού Ερμού στο Σύνταγμα. Ταυτόχρονα η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται και από την αναμετάδοση ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων θα συνεχισθεί και σε θέματα που καθημερινά καλείται και μπορεί να διαχειρισθεί ο Φαρμακοποιός, όπως η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή, η καταπολέμηση της παχυσαρκίας, η ενημέρωση του διαβητικού ασθενούς κλπ, σε συνεργασία πάντα και την καθοδήγηση του θεράποντος ιατρού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης