Ερρίκος Ντυνάν: Καταξιωμένοι επιστήμονες μίλησαν για τον καρκίνο του μαστού

latest_breast_cancer2

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διεθνούς φήμης καθηγητής Χειρουργός Μαστού στο Memorial, VIRGILIO SACCHINI, ανακοίνωσε τη συνεργασία σε επιστημονικό επίπεδο μεταξύ του Ιατρείου Μαστού της Γυναικολογικής Κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν και του Breast Unit του Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης

Στην εποχή των δραματικών αλλαγών και της αμφισβήτησης του καθιερωμένου, οι απόψεις για τον καρκίνο του μαστού, καθώς και το πρότυπο των καρκίνων, αλλάζουν ταχέως.

Με στόχο να προβληθούν οι πλέον σύγχρονες απόψεις και προοπτικές της ενασχόλησης με τη νόσο από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να ανταλλαχθούν απόψεις και ιδέες και να αναπτυχθούν στρατηγικές αντιμετώπισης διλημμάτων, η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού διοργάνωσε την 2η Διεπιστημονική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού με τίτλο «Σύγχρονες Απόψεις και Προοπτικές».

H Ημερίδα απευθυνόταν σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες που ασχολούνται με τη νόσο σε διαγνωστικό και χειρουργικό επίπεδο καθώς και σε όσους εμπλέκονται στην πρόληψη, αγωγή και αντιμετώπιση της ασθενούς με Καρκίνο του Μαστού. Οι Συνεδρίες της συνοψίστηκαν στις εξής ενότητες: Διαγνωστική Προσέγγιση – Χειρουργική Προσέγγιση – Ογκοπλαστική / Πλαστική – και Ογκοθεραπευτική.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διεθνούς φήμης καθηγητής Χειρουργός Μαστού στο Memorial, VIRGILIO SACCHINI, ανακοίνωσε τη συνεργασία σε επιστημονικό επίπεδο μεταξύ του Ιατρείου Μαστού της Γυναικολογικής Κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν και του Breast Unit του Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στις 6 Οκτωβρίου 2018 (9:00-17:30) υπό την αιγίδα της Ένωσης Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος και της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας.

Ο κ. Μιχάλης Μαυρουδής, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Διευθυντής Ιατρείου Μαστού Γυναικολογικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αναφέρει με αφορμή την οργάνωση: «Ζούμε στην εποχή των δραματικών αλλαγών και της αμφισβήτησης του καθιερωμένου. Οι απόψεις μας για τον καρκίνο του μαστού, καθώς και το πρότυπο των καρκίνων, αλλά ζουν ταχέως. Σκοπός της ημερίδας είναι να προβληθούν οι πλέον σύγχρονες απόψεις και προοπτικές της ενασχόλησης με τον καρκίνο του μαστού από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες. Επίσης, η ημερίδα στοχεύει στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και στην ανάπτυξη στρατηγικών αντιμετώπισης διλλημάτων».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ZARA-HOME_AT-HOME-WITH_MIMI-THORISSON_AW19-_19_

Μια συνηθισμένη καριερίστα εγκατέλειψε τη ζωή στις μεγαλουπόλεις για την εξοχή και έγινε παγκοσμίως διάσημη αφιερώνοντας τον χρόνο της αποκλειστικά σε αυτά που αγαπάει περισσότερο: στην οικογένεια και το φαγητό

interclinic_HHG_logotypa_2

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «CRETA INTERCLINIC Α.Ε.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει την Creta InterClinic μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

gala0

Το ετήσιο Gala του Hellenic Initiative γίνεται με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση και τη βράβευση οργανισμών που υποστηρίζουν τη βιώσιμη μακροχρόνια εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας