Μετά τους ψύλλους και φίδι τρύπωσε στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Μετά τους ψύλλους και φίδι τρύπωσε στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Οι συνθήκες που επικρατούν στα αποδυτήρια όπου υπάλληλος βρήκε και σκότωσε το φίδι είναι τραγικές 

Μετά τους ψύλλους τον περασμένο Μάρτιο ένα φίδι τρύπωσε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Συγκεκριμένα το φίδι εισέβαλε στα αποδυτήρια του προσωπικού των πλυντηρίων  του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Το ευτύχημα είναι πως ο εργαζόμενος αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία του, το απομάκρυνε και στη συνέχεια το σκότωσε.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς Αχιλλέα Καλεκμερίδη οι συνθήκες υγιεινής στα πλυντήρια του νοσοκομείου είναι ανύπαρκτες καθώς η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης έχει λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί.

Η νέα διοίκηση του νοσοκομείου - ανέλαβε πριν από δύο μήνες - περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να εγκριθούν τα κονδύλια ώστε κάποια εταιρεία απεντόμωσης να προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων του νοσοκομείου.

Ο κ. Καλεμκερίδης τόνισε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι υποχρηματοδοτούμενο (ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ) και είναι υποστελεχωμένο, την ώρα που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια των εργαζομένων την είδε με τα ίδια του τα μάτια ο υφυπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ο οποίος είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου.


Φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια
του προσωπικού των πλυντηρίων στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς


ΣΧΟΛΙΑ (7)

...

Με αξιοπρέπεια!

Αντίβλαξ

Προφανώς το φίδι πήγε εκεί για να φάει κάποιον ποντικό. Το θέμα των ποντικών στο νοσοκομείο το ψάχνει κανείς;

Καράντη Μαρία

Τα ζωύφια που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, στα ρημαγμένα δημόσια νοσοκομεία του ΕΣΥ, τα θανατηφόρα πολυανθεκτικά μικρόβια, είναι αιτία χιλιάδων περισσότερων θανάτων, κάθε χρόνο. Το φιδάκι σας απασχολεί; Δε μπορεί να σκοτώσει τόσους πολλούς...

Αρκούδος

Έτσι όπως πάνε με το ζωικό βασίλειο, μην απορήσετε άμα κάνουν ντου αρκούδες...

αυτες

αυτες οι φωτο ειναι απο τρωγλη?

Βόρεια Κορέα

Ερχόμαστε! !!! ο φασίστας που σκότωσε το φίδι να απομακρυνθεί άμεσα! ! η αριστερά μας φέρνει κοντά στην φύση! !!

das

Μπανανία, Ουγκάντα, Καμπότζη, εικόνες τριτοκοσμικής χώρας.... αίσχος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

break

Tα κυριότερα οφέλη είναι οι μικρότερες τομές, ο λιγότερος τραυματισμός των μαλακών μορίων, η μικρότερη βλάβη στην αιμάτωση του οστού και στο αιμάτωμα του κατάγματος. Όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε ταχύτερη πόρωση του κατάγματος και ανάρρωση του ασθενούς

hysteria01

Ο όρος Διαταραχή Μετατροπής, που παλιότερα χαρακτηριζόταν ως Υστερική Μετατροπή και ήταν επίσης γνωστή με την κοινότερη ονομασία Υστερία δηλώνει μια σειρά συμπτωμάτων που σχετίζονται με το αισθητηριακό και το κινητικό σύστημα και δεν δικαιολογούνται από υποκείμενη παθολογική αιτιολογία — εμφανίζονται δηλαδή χωρίς να διαγιγνώσκεται κάποια νευρολογική ή άλλη σωματική πάθηση και είναι καθαρά ψυχογενή.

xeirourgeio

Οι επιστήμονες μιλούν για το χρονικό διάστημα  διάρκειας έως μίας ώρας σε βρέφη και νήπια - Η ασφάλεια της γενικής αναισθησίας παραμένει ασαφής αν διαρκέσει περισσότερο ή αν επαναλαμβάνεται συχνά