Όμιλος HHG: Οι κάτοικοι της Κάσου υποδέχθηκαν τους γιατρούς του Metropolitan

Όμιλος HHG: Οι κάτοικοι της Κάσου υποδέχθηκαν τους γιατρούς του Metropolitan

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι κάτοικοι της ηρωικής νήσου Κάσου στους γιατρούς των Θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Hellenic Healthcare Group

Metropolitan
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν oι κάτοικοι της Κάσου στους γιατρούς των Θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Hellenic Healthcare Group, που επισκέφθηκαν το νησί το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου 2024. Σε μια πρωτοβουλία που αποτελεί μέρος του προγράμματος Eταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη», οι ιατροί προσέφεραν δωρεάν κλινικούς ελέγχους στους κατοίκους του νησιού.

Το κλιμάκιο εξειδικευμένων ιατρών αποτελούταν από τους κ.κ.: Δημήτριο Δόβρη Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού, Εμμανουήλ Καλλιέρη Καρδιολόγο, Ελένη-Μαρία Κότσιφα Παιδίατρο από το Metropolitan Hospital και τον κ. Δημήτρη Μητρομάρα Πνευμονολόγο από το Metropolitan General, οι οποίοι πραγματοποίησαν: σπιρομέτρηση, triplex αγγείων, καρδιογράφημα, ψηλάφηση μαστού, ορθοπαιδική και παιδιατρική εξέταση.

Διαβάστε περισσότερα: www.ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης