Ένας πλήρης οδηγός για δυναμική επιστροφή στο σχολείο

Ένας πλήρης οδηγός για δυναμική επιστροφή στο σχολείο

Βοηθάμε τα παιδιά να οργανωθούν έγκαιρα για τη νέα σχολική χρονιά, με τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, έπιπλα και school tech, ώστε να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι της γνώσης

plaisio_BIRDS


Sponsored content


Οι βουτιές, οι παραλίες και η διασκέδαση είναι αυτά που κυριαρχούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην καθημερινότητά των παιδιών και των εφήβων. Οι μέρες του σχολείου όμως πλησιάζουν, φέρνοντας την προοπτική μιας συναρπαστικής χρονιάς, με νέες εμπειρίες και προσωπικούς στόχους. Η κάθε μέρα θα προσφέρει στους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές γνώση αλλά και μαθήματα ζωής και συναντήσεις με ανθρώπους - δασκάλους και φίλους - που θα καθορίσουν την μετέπειτα ζωή τους. Όμως, μερικές φορές η επάνοδος στο σχολείο μπορεί να τους δημιουργήσει άγχος για αυτά που πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

4168372_27

Goomby Μαρκαδόροι Υπογράμμισης Smiley

Σε αυτή την περίπτωση, στηρίζουμε τα παιδιά μας, ενισχύουμε την ψυχολογία τους και οργανώνουμε τα πρακτικά θέματα. Η αγορά νέων σχολικών ειδών μαζί με έναν καλό προγραμματισμό, θα αλλάξει το κλίμα και θα κάνει τους μαθητές να περιμένουν με ανυπομονησία την αρχή της νέας σχολικής σεζόν. Μπορούμε να ξεκινήσουμε καταστρώνοντας τις λίστες με τα απαραίτητα 
σχολικά είδη, τα οποία είναι προτιμότερο να τα προμηθευτούμε από ένα μόνο προορισμό για να μην χρειαστεί να κάνουμε περιττές μετακινήσεις. Με μια επίσκεψη στο Πλαίσιο θα βρούμε τα πάντα, από τετράδια, αναλώσιμα, βιβλία, γραφεία, και καρέκλες, μέχρι τσάντες και τεχνολογία αιχμής.

Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσουμε χωρίζοντας, μαζί με τα παιδιά μας, αυτά που θα χρειαστούν σε κατηγορίες ώστε να είναι πιο εύκολη η οργάνωση των αγορών. Ξεκινάμε λοιπόν!

4124480
Κλείσιμο


Goomby Τσάντα Σχολική

Η τσάντα

Στο Πλαίσιο υπάρχουν 1000 προϊόντα σε αποκλειστικά σχέδια, και ολοκληρωμένες συλλογές με τσάντες, κασετίνες, τετράδια και πολλά ακόμη. Η συλλογή Unicorn θα μεταφέρει την μικρή που έχει αδυναμία στους μονόκερους στο βασίλειο της γνώσης με μαγικό τρόπο, με συνδετήρες, σελιδοδείκτες, τετράδια, αλλά και φαγητοδοχεία και παγούρια! Με την ολοκληρωμένη συλλογή Mermaid - που σχεδιάστηκε ειδικά για γοργόνες – τα κορίτσια θα βρεθούν από τη μαγεία του βυθού, στον θαυμαστό κόσμο του σχολείου. Τα αγόρια θα πετύχουν υψηλά σκορ στη μάθηση με τη συλλογή Game on, ή θα επιταχύνουν το ταξίδι τους στην επιτυχία με την εκπληκτική συλλογή Racing.

Υπάρχουν ακόμη πολλά ακόμη σχέδια, παιδικά και εφηβικά που θα ανακαλύψουμε εδώ.

Τα σχέδια είναι πολλά, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την επιλογή, αλλά όλες έχουν κοινά γνωρίσματα που κάνουν τη ζωή των μαθητών όμορφη και άνετη. Κάθε τσάντα και trolley Goomby έχει:
-Ενισχυμένο χερούλι με διπλή ραφή για να αντέχει όσο κι αν τη γεμίζεις

-Ανθεκτικό φερμουάρ SBS για αμέτρητα άνοιξε – κλείσε
-Πλαϊνή θήκη για παγούρι

-Εσωτερική θήκη για laptop ή tablet
-Εργονομικούς και αεριζόμενους ιμάντες με διπλές ραφές
-Ιμάντα στήθους για επιπλέον στήριξη
-Η τσάντα πλάτης διαθέτει αεριζόμενη ανατομική πλάτη
-Τα trolley διαθέτουν ενισχυμένο πάτο και ανθεκτικούς τροχούς με κάλυμμα

Το σχολικό γραφείο

4276973

@Work Γραφείο Flop Βελανιδιά&Καρεκλα Pupil Γκρί

Στο παιδικό δωμάτιο βρίσκεται το 
γραφείο που αποτελεί το στρατηγείο των παιδιών και των εφήβων, όσο αφορά το διάβασμα αλλά και το παιχνίδι. Εδώ θα βρει τη θέση του ο υπολογιστής, η γραφική ύλη και τα βιβλία. Βοηθάμε τα παιδιά μας να βρουν το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Σε ύφος vintage ή μοντέρνο, με ανοιχτόχρωμο ξύλο ή με μεταλλικές λεπτομέρειές, στο Πλαίσιο οι επιλογές είναι πολλές. Θα το συνδυάσουμε με το κατάλληλο φωτιστικό και θα επιλέξουμε μια καρέκλα με άνετο κάθισμα, που να στηρίζει σωστά την σπονδυλική στήλη. Στο Πλαίσιο υπάρχουν και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για να φτιάξει κάποιος το δικό του γραφείο με εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

3787931

Pilot Frixion Στυλό που σβήνει

Γραφική ύλη: Περιλαμβάνει ντοσιέ, θήκες, μαρκαδόρους, συρραπτικά, και ότι άλλο είναι αναγκαίο για τις εργασίες στο σπίτι.

Υψηλή τεχνολογία: Στο Πλαίσιο θα βρούμε βέβαια και υψηλή τεχνολογία σε σούπερ τιμές. Laptops για κάθε ανάγκη, tablets, monitor που θα απογειώσουν την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία, desktop, πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά και όλα τα απαραίτητα.

3808769

Turbo-X Flynote Xi + Zone Alarm For Institutions Laptop

Σχολική λίστα: 
Στο Πλαίσιο θα βρούμε όλα όσα περιλαμβάνει η σχολική λίστα, από βιβλία και τετράδια, μέχρι έτοιμα σχολικά σετ (ζωγραφικής, χειροτεχνίας και γραφικής ύλης), και γεμάτη τσάντα για να περιορίσουμε το ψάξιμο σε μία μόνο αγορά.

Απαραίτητα είναι και τα βοηθήματα που αποτελούν πολύτιμα εργαλεία μάθησης όταν χρησιμοποιούνται σωστά, αφού διευκολύνουν στη κατανόηση και την εμπέδωση της γνώσης ενώ ταυτόχρονα οξύνουν την κριτική ικανότητα. Τα προσθέτουμε στη λίστα και δεν ξεχνάμε τα λεξικά που βοηθούν τον πλούτο του λεξιλογίου και ενισχύουν την ορθογραφική δεξιότητα.

4251598

Sentio Τετράδιο Σπιράλ Polka Dots

Ξένοιαστες αγορές

Η επιλογή των απαραίτητων για τη νέα σχολική χρονιά είναι μια ευχάριστη διαδικασία, που γίνεται ακόμη καλύτερη αφού το Πλαίσιο κάνει τις αγορές μας ξέγνοιαστες με τον νέο τρόπο πληρωμής ΔΙΑ4*. Έτσι, μπορούμε να αγοράσουμε τώρα όλα τα σχολικά σε 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με δωρεάν παράδοση την επόμενη ημέρα.

Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι το Πλαίσιο βρίσκεται πλάι σε κάθε μαθητή και γονιό με όλους τους τρόπους. Με άμεση τεχνική υποστήριξη, αξιοπιστία στις παραδόσεις, και πληρωμή σύμφωνα με τις προσωπικές δυνατότητες του καθένα, ώστε και η νέα σχολική χρονιά να είναι εξαιρετική από κάθε άποψη.


* Το “Πλαίσιο δια 4” παρέχεται με άτοκη χρηματοδότηση τεσσάρων δόσεων για αγορά σε προϊόντα από 40€ έως 1000€. Το κόστος υπηρεσίας είναι 1€ ανά δόση. Περισσότερες λεπτομέρειες στο plaisio.gr/campaign/dia-4.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης