Η ΑΒ Βασιλόπουλος απαντά με νέα προϊόντα σε μια νέα σύγχρονη διατροφική τάση που κάνει καλό σε όλους

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απαντά με νέα προϊόντα σε μια νέα σύγχρονη διατροφική τάση που κάνει καλό σε όλους

Είναι υγιεινή, έχει απολαυστική γεύση και κάνει καλό σε εμάς, αλλά και τον πλανήτη

hab1

Sponsored Content

Σε έναν κόσμο που κινείται με έντονους και συχνά εξουθενωτικούς ρυθμούς η καθημερινότητα μπορεί να γίνει δύσκολη καθώς περιλαμβάνει πολλές ώρες απαιτητικής εργασίας ή μελέτης, υποχρεώσεις παντός τύπου και συχνά έντονη άσκηση. Έχουμε ασφαλώς κατανοήσει ότι στην κορυφή των τρόπων αντιμετώπισης αυτής της δύσκολης καθημερινότητας βρίσκεται ο έλεγχος του στρες, ο ποιοτικός ύπνος και πάνω από όλα η διατροφή μας, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε στον οργανισμό μας όλα όσα χρειάζεται, ώστε να παραμείνουμε υγιείς και δραστήριοι.
109066732_m_normal_none
Κλείσιμο

Τον τελευταίο καιρό, μια καινούργια διατροφική έννοια έχει προστεθεί στο λεξιλόγιό μας. Έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, και ονομάζεται «βιώσιμη διατροφή». Δεν είναι ένα ακόμη trend του καιρού μας, αλλά ένα διατροφικό μοντέλο, που φροντίζει το σώμα και το πνεύμα μας, θωρακίζει την υγεία μας και ταυτόχρονα μεριμνά για τον αντίκτυπο που έχει η τροφή μας στο περιβάλλον. Στηρίζεται στα φυτικά προϊόντα, μας προσφέρει θρεπτικά στοιχεία και σέβεται τον πλανήτη.

Με οδηγό αυτή τη φιλοσοφία, η ΑΒ Βασιλόπουλος, που πάντοτε αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής, μάς προτείνει μια καινούρια σειρά προϊόντων που είναι πλούσια σε διατροφική αξία, είναι εξαιρετικής ποιότητας και κάνουν καλό τόσο σε εμάς όσο και στον πλανήτη. Αναφερόμαστε στην ολοκαίνουρια σειρά Nature’s Promise που κατ’ αποκλειστικότητα φέρνει η ΑΒ και μας βοηθά να ακολουθήσουμε έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η σειρά αποτελείται από επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μας όποια και αν είναι η δραστηριότητά μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με νόστιμα σνακ και να διατηρήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με μια ποικιλία από ρυζογκοφρέτες, καλαμπογκοφρέτες και φιστικοβούτυρο αλλά και με μια γκάμα φρέσκων χυμών και smoothies που υπογράφει η Nature’s Promise, μας χαρίζουν ενέργεια και απόλαυση!
139722444_m_normal_none

Παρά τη δελεαστική σύσταση που έχουν οι 4 χυμοί, δεν είναι εύκολο να περιγραφεί η αίσθηση, η νοστιμιά και η επίγευση που αφήνουν και πρέπει οπωσδήποτε να τους δοκιμάσει κάποιος για να νιώσει τη φρεσκάδα και την απολαυστική γεύση που προσφέρουν οι αναπάντεχοι συνδυασμοί τους. Είτε επιλέξουμε χυμό με μήλο, μάνγκο, ανανά, σπανάκι και σπόρους τσία, είτε με μήλο, βατόμουρο, τζίντζερ και μέντα, είτε με πορτοκάλι, μήλο, μάνγκο, μαρακούγια και σπόρους τσία, ή με μήλο, αχλάδι, και βατόμουρο, θα νιώσουμε άμεσα να μάς πλημμυρίζει ένα κύμα ευεξίας.
44135302_m_normal_none


Το ίδιο συμβαίνει και με τα 3 smoothies της σειράς με πορτοκάλι - μάνγκο - μαρακούγια, με μήλο - φράουλα - μπανάνα, και με πορτοκάλι - μάνγκο – μαρακούγια, που είναι απολαυστικά αλλά και χορταστικά.

Το έντονο άρωμα των φρούτων και λαχανικών που περιέχουν, και το ελκυστικό τους χρώμα μάς προκαλούν να τα δοκιμάσουμε αλλά και να επιστρέψουμε σε αυτά ξανά και ξανά. Οι χυμοί και τα smoothies της Nature’s Promise παρασκευάζονται μόνο από 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μέσω ψυχρής έκθλιψης και γι΄ αυτό διατηρούν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Δεν περιέχουν συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και η αναζωογονητική τους δροσιά μας γεμίζει ενέργεια.
53598157_m_normal_none_copy


Εκτός από τη διατροφική τους αξία και τη γεύση τους όμως μας βοηθούν να ακολουθήσουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής καθώς τους βρίσκουμε και τους απολαμβάνουμε σε μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό (r-pet). Τόσο οι χυμοί όσο και τα smoothies της Nature’s Promise, παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, έχουν αγαπηθεί αμέσως και όλο και περισσότεροι τα αναζητούν στα καταστήματα AB, στα ψυγεία χυμών αλλά και στο e-shop του ΑΒ.

Δεν είναι καθόλου παράξενο, βέβαια, αφού είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτεις ότι η υγιεινή διατροφή έχει απολαυστική γεύση και πως κάνοντας καλό σε εμάς μπορούμε να φροντίσουμε και τον πλανήτη. Εξάλλου, μέσα στην ΑΒ, το καλό είναι για όλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης