Το θέρετρο που θα κάνει τις διακοπές μας μοναδικές
olympiahead1

Το θέρετρο που θα κάνει τις διακοπές μας μοναδικές

Έξι καταγάλανα χιλιόμετρα της καλύτερης παραλίας της Πελοποννήσου απλώνονται στα πόδια του Olympia Golden Beach Resort & Spa, το οποίο μας υπόσχεται την πιο χαλαρωτική και απολαυστική διαμονή που ονειρευτήκαμε


Sponsored Content

Αν οι ιδανικές διακοπές είναι μια εμπειρία που περιλαμβάνει την εναλλαγή του πράσινου με το γαλάζιο, την πέτρα και το ξύλο σε θαυμαστή αρμονία, και την πολυτέλεια στην καρδιά της Φύσης, τότε έχουν όνομα και αυτό είναι το Olympia Golden Beach Resort & Spa. Ένα θέρετρο 5 αστέρων με πολυτελείς βίλες και σουίτες, πισίνες και σπα, μοναδικές γεύσεις και μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ.

Ένα συγκρότημα που μοιάζει με υδάτινη όαση, και απευθύνεται σε όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο για τις διακοπές τους. Ο πυρήνας της φιλοσοφίας αυτού του resort είναι το νερό και πρωταγωνιστεί παντού, από την εκπληκτική παραλία που βρίσκεται δυο βήματα από το ξενοδοχείο, μέχρι τις 12 εντυπωσιακές πισίνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τους καταπράσινους κήπους του.
Στο εσωτερικό η λιτή και καλαίσθητη διακόσμηση κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η ατελείωτη λίστα των παροχών δίνει πολλές αφορμές για να παρατείνουμε τη διαμονή μας. Η ημέρα ξεκινά με πλούσιο πρωινό από έναν μπουφέ βασιλικών προδιαγραφών και συνεχίζεται με αναζωογονητικές θεραπείες μασάζ. Στη λίστα των απολαύσεων περίοπτη θέση έχουν οι γεύσεις του εστιατορίου, τις οποίες απολαμβάνουμε υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και με φόντο τα τιρκουάζ νερά της πισίνας.

Όλα αυτά σε απόσταση 3 χλμ. από το Χλεμούτσι, τo καλύτερα διατηρημένα φράγκικο φρούριο της Ελλάδας. Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφτείτε αλλά και να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή που περιλαμβάνει την Ιερά Μονή Βλαχέρνας και τις διάσημες ιαματικές πηγές της Κυλλήνης.

Χρυσή Ακτή Κυλλήνης
Σε απόσταση 400 μ. από το Olympia Golden Beach Resort & Spa, βρίσκεται η Χρυσή Ακτή της Κυλλήνης. Εκτείνεται σε μήκος 6 χλμ. και είναι απερίγραπτη η αίσθηση που δημιουργεί. Εξαιτίας της καθαρότητας των νερών της και της χρυσής άμμου θεωρείται μια από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες, και κερδίζει κάθε χρόνο τη γαλάζια σημαία. Ένα μοναδικό σκηνικό για χαλάρωση και υπέροχες στιγμές. Η Χρυσή Ακτή της Κυλλήνης αποτελεί το τέλειο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές και είναι ιδανική για μικρά παιδιά, καθώς η θάλασσα βαθαίνει σταδιακά. Το σέρβις του ξενοδοχείου φτάνει μέχρι την παραλία και εξυπηρετεί  τους ενοίκους του κάνοντας τις ώρες δίπλα στη θάλασσα ακόμη ωραιότερες.


Το spa του ονείρου
Το Dream Spa είναι αυτό ακριβώς που υπόσχεται: ένα ταξίδι στο όνειρο με απολαυστικές υπηρεσίες και θεραπείες. Χτυπά στην καρδιά του resort και μας δίνει την δυνατότητα να νιώσουμε τα πολύτιμα οφέλη του νερού, του ατμού και της θερμότητας, χρησιμοποιώντας τα μέσα υδροθεραπείας και τις εγκαταστάσεις του Olympia Golden Beach Resort & Spa.
Μια σειρά από επιλεγμένες θεραπείες θα μας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση σώματος και νου, συνδυάζοντας προγράμματα βασισμένα στις δικές μας μοναδικές ανάγκες.
Θα αφεθούμε στη φροντίδα των έμπειρων θεραπευτών, χαρίζοντας σε εμάς και τους αγαπημένους μας αναζωογόνηση και ευεξία.
Διαμονή στην άνεση
Ευρύχωρα και πολυτελή, τα Main Building Double Deluxe δωμάτια (40 έως 47 τ.μ. το καθένα), είναι σχεδιασμένα να παρέχουν μεγαλύτερες ανέσεις σε σχέση με τα περισσότερα standard δωμάτια διεθνώς. Εκτός από αυτά όμως οι επιλογές είναι πολλές και ιδιαίτερα ελκυστικές. Τα Deluxe Bungalows Sharing Pool (45 τ.μ. το καθένα) είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ υπάρχει άμεση πρόσβαση σε πισίνα.

Τα Family Bungalows Sharing Pool (45 τ.μ.) μοιράζονται μία πισίνα με άλλα δύο bungalows, διαθέτουν κεντρική κρεβατοκάμαρα ενώ στο σαλόνι υπάρχει η δυνατότητα να κοιμηθούν 2 ή και περισσότερα παιδιά. Τα Superior Bungalows Sharing Pool (45 τ.μ. το καθένα) παρέχουν μια ιδιωτική πισίνα ανά δύο bungalows. Αυτός ο τύπος δωματίων προτείνεται για ζευγάρια ή φίλους και έχει σχεδιαστεί με πολυτελή υλικά και εκλεπτυσμένα αξεσουάρ.

Οι Σουίτες (60 τ.μ.), προσφέρουν μια κρεβατοκάμαρα και ένα σαλόνι, και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν διακριτικότητα και πολυτέλεια εκτός από άνεση. Όσο για τη Βίλα των 120 τ.μ. έχει ιδιωτική πισίνα και κήπο και έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί V.I.P. καλεσμένους!


Συνεχείς βραβεύσεις
Δεν είναι τυχαίο ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa έχει βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα Luxury Resort  της Ελλάδας  από τα Word Luxury Spa Awards, αλλά και από από τα Travel and Hospitality Awards! Οι σημαντικές διακρίσεις είναι πολλές, ενώ μία ακόμη προστέθηκε πρόσφατα καθώς αναδείχθηκε Νικητής των βραβείων Luxury Lifestyle 2022 στην κατηγορία «Καλύτερο Luxury Spa Θέρετρο στην Ελλάδα».

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa είναι ανάμεσα στις ξενοδοχειακές μονάδες που κατάφεραν να συνδυάσουν την πολυτελή φιλοξενία, τις υποδειγματικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, τις προσεγμένες εγκαταστάσεις του θερέτρου, καθώς και την μαγευτική Χρυσή Ακτή σε απόσταση μερικών μέτρων!
Olympia Golden Beach Resort & Spa
Παραλία Κάστρου Κυλλήνης, τηλ. 26230-95999, info@ogb.gr, www.ogb.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης