Σύγχρονη αισθητική και κορυφαία ποιότητα στο μπάνιο

Σύγχρονη αισθητική και κορυφαία ποιότητα στο μπάνιο

Πρωτοποριακό και δυναμικό το  πρώτο corner-showroom του brand Piccadilly, επιφάνειας 100 τμ, δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Λακιώτης στον Ασπρόπυργο

HEADER_OK

Sponsored Content
Έχει συνδέσει το όνομά του με την ανεπιτίδευτη πολυτέλεια στο χώρο του μπάνιου, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας αισθητικης και ασυναγώνιστης ποιότητας. Πρόκειται για το brand Piccadilly το οποίο προβάλλεται με το πιο δημιουργικό τρόπο στο νέο του showroom. H εταιρεία Λακιώτης προσφέρει στους επισκέπτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία προβάλλοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων μέσω ποικίλων συνθέσεων. Όσοι βρεθούν εκεί μπορούν να κινηθούν άνετα σε όλα τα σημεία αφού παράλληλα με τις βασικές διαδρομές έχουν τοποθετηθεί χωρίσματα και βάθρα χαμηλότερου ύψους. Επίσης σε ένα ξεχωριστό σημείο της έκθεσης έχει δημιουργηθεί ένα έπιπλο με εσοχές για την οριζόντια και κατακόρυφη προβολή προϊόντων.
046

051
Στις κατακόρυφες επιφάνειες πρωταγωνιστούν το λευκό και το μάυρο. Τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρικής ταυτότητας συνθέτουν έτσι ένα ουδέτερο φόντο που αναδεικνύει τα προϊόντα. Στην ίδια λογική, τα κατακόρυφα χωρίσματα έχουν επένδυση από εξαγωνικό πλακάκι σε ασπόμαυρες αποχρώσεις. 

Κλείσιμο
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στις επιγραφές, με την τοποθέτησή τους κάθετα ή οριζόντια σε αποχρώσεις λευκού-μαύρου, δίνοντας μια σύγχρονη και νεανική αισθητική στο χώρο.
Βρείτε τα προϊόντα Piccadilly με ένα κλικ στο lakiotis.gr https://bit.ly/3GWbNJH
008

002
Σχέσεις εμπιστοσύνης
Το βασικότερο πλεονέκτημα της εταιρείας Λακιώτης είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες που δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης και σιγουριάς. Διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσαρμοστική –ανοιχτή κουλτούρα, η εταιρεία Λακιώτης αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, μια εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις, προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Προσφέρει στοχευμένη και ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά και μετά την πώληση στον ιδιώτη, τον επαγγελματία ή κατασκευαστή. Διατηρεί προσωπική επαφή με την πελατειακή της βάση, εστιάζει στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία, επενδύει διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, και πάνω από όλα, διατηρεί μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία η οποία αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε ανάγκη των πελατών της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης