Καινοτομία στην αντιγήρανση: Αισθητική ιατρική, DNA και καλλυντικά μαζί για πρώτη φορά

Καινοτομία στην αντιγήρανση: Αισθητική ιατρική, DNA και καλλυντικά μαζί για πρώτη φορά

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, οι νέες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα στους τομείς της υγείας και της ομορφιάς. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα.

basic2


Sponsored Content

Mε τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα για ακριβείς διαγνώσεις του DNA, έγκυρη δερμοανάλυση, on-line συνεδρίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτόκολλα, τα οποία γίνονται όλα νέα όπλα στα χέρια των πλαστικών χειρουργών και των δερματολόγων, για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε εξατομικευμένη ανάγκη και να πετυχαίνουν άμεσα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στη νεότητα και την ευεξία.



Ακολουθώντας τη νέα αυτή τάση της εποχής, η Dr.Age, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, γίνεται η πρώτη μάρκα υγείας του δέρματος, που συνδυάζει επαναστατικά προϊόντα περιποίησης, διαγνωστικά τεστ DNA και θεραπευτικά πρωτόκολλα, πάντα σε συνεργασία με διακεκριμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς.


Biggs


Ο Dr. Tom Biggs, ένας από τους σημαντικότερους πλαστικούς χειρουργούς του κόσμου, με έδρα το Χιούστον, μας αναφέρει ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την εικόνα και την ποιότητα της ζωής μας. Στοχευμένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, ενδεδειγμένες ιατρικές θεραπείες και πρωτόκολλα καθώς και οι σωστές για τον καθένα οδηγίες καθημερινότητας, μπορούν να βελτιώσουν όχι μόνο την εικόνα μας, αλλά και τη ζωή μας».

Κλείσιμο
Η Dr.Age ως καινοτόμο brand αφιερωμένο στην υγεία και τη νεανικότητα δέρματος του προσώπου, εκτός των συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας για την ανάπτυξη προϊόντων, έχει σχεδιάσει υπηρεσίες και θεραπευτικά πρωτοκόλλα που μπορεί να εφαρμοστούν από τους γιατρούς, λειτουργώντας στοχευμένα και αποτελεσματικά.

«Η αντιγήρανση δεν είναι απλά η χρήση ενός καλλυντικού ή η εφαρμογή μίας θεραπείας ή μιας χειρουργικής πράξης», όπως επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Lucian Ion, ένας από τους πλέον περιζήτητους στην Αγγλία, με έδρα στη Wimpole Street στην καρδιά του Λονδίνου, και συνεχίζει:

«Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για τη διαδικασία γήρανσης του DNA στο κάθε άτομο, μπορούμε να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη διατήρηση της νεανικότητας του. Σήμερα η τεχνολογία μας βοηθά να σχεδιάζουμε ιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του προσώπου και του σώματος. Επίσης, οι εξελίξεις στο χώρο των δραστικών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης με περισσότερο επιστημονική κατεύθυνση, συμπληρώνουν και επαυξάνουν τα αποτελέσματα των θεραπειών επεμβατικών ή μη».



Στην Ελλάδα η Dr.Age έχει ήδη αρχίσει να συνεργάζεται με το βραβευμένο διεθνές κέντρο SYMMETRIA και την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, και έχει δημιουργήσει θεραπείες και πρωτόκολλα αντιγήρανσης με βάση DNA tests, που ονομάζει Prime Age DNA Program.



Σήμερα, πριν συστήσουμε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο περιποίησης Dr.Age ή μία θεραπεία αντιγήρανσης, προτείνουμε να προηγηθεί ένα διαγνωστικός έλεγχος DNA εξετάζοντας παράγοντες όπως π.χ. η γονιδιακή γήρανση του δέρματος, καθοδηγώντας μας στοχευμένα σε θεραπείες και προϊόντα περιποίησης προσώπου, ώστε ό,τι κάνουμε να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.

Τα Prime Age DNA Programs πραγματοποιούνται σε 4 απλά βήματα, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας και περιλαμβάνουν μια αρχική συνεδρία (on-line), εξετάσεις αίματος (στο χώρο σας), ανάλυση και σχεδιασμό πρωτοκόλλου (on-line), και εφαρμογή θεραπειών και προϊόντων περιποίησης, με ένα πολύ λογικό κόστος που επιτρέπει τόσο στο γιατρό όσο και στον καταναλωτή την καλύτερη προσέγγιση στην αντιγήρανση του δέρματος με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.



Η Dr.Age βασίζεται για την ανάπτυξη των προϊόντων της στον κανόνα των τριτημορίων, με τον οποίο οι πλαστικοί χειρουργοί και οι αισθητικοί δερματολόγοι αναλύουν το πρόσωπο, προκειμένου να επιλέξουν τη θεραπεία που θα εφαρμόσουν. Χωρίζουν, δηλαδή, το πρόσωπο σε τρία τριτημόρια και επιλέγουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία για κάθε περιοχή, αφού κάθε τριτημόριο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με μοναδικό τρόπο.



Έτσι και τα προϊόντα της Dr.Age στοχεύουν στην αντιγήρανση του μετώπου, της περιοχής των ματιών, του μέσου τριτημορίου στο ύψος των ζυγωματικών και των ρινοχειλικών ρυτίδων, του κάτω τριτημορίου και του λαιμού.

Η σειρά συμπληρώνεται από προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο για ενισχυμένη σύσφιξη, ενυδάτωση και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η μέθοδος αυτή έχει πατενταριστεί από την Dr.Age ως μια μοναδική και καινοτόμος προσέγγιση για την αντιγήρανση στο χώρο του καλλυντικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης