Και φέτος χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στον Βόλο

Και φέτος χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στον Βόλο

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου με Βανδή και Μέλισσες

volos
Ένα «υπερθέαμα ήχων, χρωμάτων και φωτός» θα απολαύσουν και φέτος οι χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής καθ΄όλη την περίοδο των εορτών. Η πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναμένεται να γίνει και φέτος ένας από τους κορυφαίους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:00, με την παρουσία σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας-Μέλισσες, οι οποίοι θα εμφανισθούν στην τελετή φωταγώγησης της πόλης, στην παραλία του Βόλου, στο ύψος του Πανεπιστημίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν σαράντα ημέρες.

Κατά την τελετή, ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος θα πατήσει το «μαγικό» κουμπί της εορταστικής φωταγώγησης ενώ θα ριφθούν και πυροτεχνήματα.

Στην περιοχή της παραλίας θα τοποθετηθούν πέντε γιγαντοοθόνες ενώ από τα μεγάφωνα θα μεταδίδονται μελωδίες σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου έως το κεντρικό λιμάνι.

Με τη λήξη της τελετής, η χριστουγεννιάτικη μαγεία θα συνεχιστεί με τις στολισμένες άμαξες και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου να ηγούνται πορείας του Δημάρχου, των καλλιτεχνών και του κοινού κατά μήκους της Λεωφόρου Δημητριάδος κάτω από τον «μπλε ουρανό», με στάση στο θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων και τελικό προορισμό το Χωριό του Άη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Κλείσιμο
Ένα από τα αξιοσημείωτα των εκδηλώσεων θα είναι η παρουσία μπροστά από το Πανεπιστήμιο, της περίφημης μυθικής "Αργούς, που "βγήκε στην στεριά" προσαρμοσμένη και στολισμένη στις επιταγές των ημερών, ώστε ο Βόλος και οι κάτοικοί του να στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης