Ένα ξενοδοχείο από το κοντινό μέλλον

Ένα ξενοδοχείο από το κοντινό μέλλον

Πώς η τεχνολογία μετατρέπεται σε εργαλείο εξυπηρέτησης  για τις ανάγκες των επισκεπτών των ξενοδοχείων

kotsobolos
Ενα ξενοδοχείο που θα διαθέτει ψηφιακές σημάνσεις, τεχνολογίες φωνητικών εντολών, αυτοματισμούς όπου ο επισκέπτης μπορεί να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του δωματίου από το κινητό του.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μπαίνουν στην υπηρεσία της φιλοξενίας και αποτελούν μάλιστα κορυφαία τάση για το 2020, όπως προκύπτει από τις διεθνείς έρευνες που πραγματοποιούν οι κορυφαίες μηχανές αναζήτησης. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things), η τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά τους ξενοδόχους να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους σε 24ωρη βάση, χωρίς επιπλέον κόστος και συνολικά οι τεχνολογικές λύσεις στα ξενοδοχεία εφαρμόζονται πλέον σε όλες τις πτυχές της φιλοξενίας, είτε πρόκειται για τις βασικές λειτουργίες μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε για τις τεχνικές μάρκετινγκ, είτε ακόμη και για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.

Και πράγματι, η τεχνολογία μετατρέπεται σε εργαλείο εξυπηρέτησης των αναγκών του επισκέπτη ενός ξενοδοχείου: Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία του επισκέπτη, και οι υποδομές να αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων με αποτέλεσμα να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check-out.

Ακριβώς σε αυτό το ξενοδοχείο του μέλλοντος ξεναγεί η Κωτσόβολος τους επισκέπτες της στην φετινή XENIA 2019, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO” (Hall 1, Stand Α02/Β01). Το συγκεκριμένο Concept παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη HORECA 2018 με το Δωμάτιο του Μέλλοντος εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και αυτοματισμών όπου ο επισκέπτης μπορούσε να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του δωματίου από το κινητό του, τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα από το κρεββάτι ή ακόμα και από την τηλεόραση του στο δωμάτιο.

Η Κ – Business ομάδα της Κωτσόβολος συνεχίζει να αναπτύσσει το ‘’ξενοδοχείο του Μέλλοντος’’ προσθέτοντας νέες τεχνολογίες και τομείς που καλύπτουν τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου. Η ξενάγηση στο Ξενοδοχείου του Μέλλοντος στην ΧΕΝΙΑ 2019 θα προσθέσει στις ήδη υπάρχουσες «στάσεις» όλες τις σύγχρονες λύσεις όπως:

Οθόνες ψηφιακής σήμανσης Digital Signage

kots_2


Ακολουθώντας τα σύγχρονα παγκόσμια trends για την «διαδραστική παρουσίαση» προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών η χρήση οθονών ψηφιακής σήμανσης Digital Signage αποτελεί την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας και χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο.

Λύσεις ξενοδοχειακού ιματισμού

2kots
Κλείσιμο


Η συνεχής απαίτηση των επισκεπτών για βελτίωση της εμπειρίας ύπνου , σε συνδυασμό με τα θέματα καθαριότητας ωθεί τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες σε ολοκληρωμένες λύσεις ξενοδοχειακού ιματισμού με διαδικασίες πλύσης εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.

Το γυμναστήριο του μέλλοντος

3kots


Η άθληση έχει μπει γερά στη καθημερινότητα μας κι ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο αποτελεί βασικό συστατικό του επισκεπτή κατά τη διάρκεια της παραμονής του . Το γυμναστήριο του μέλλοντος όπου οι επισκέπτες μπορούν ψυχαγωγηθούν σε ένα επαγγελματικό, υψηλών προδιαγραφών πολυόργανο στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις αλλά με ποικιλία επιλογών και ρυθμίσεων για όλες τις προτιμήσεις είναι πια επιτακτικό.

Smart Rooms

4kots


Τεχνολογία φωνητικών εντολών για ξενοδοχεία όπου ο επισκέπτης μπορεί μέσα από έξυπνα ηχεία ή smart displays να λειτουργεί όλες τις συσκευές του δωματίου που συνδέονται με Wi-Fi. Συσκευές όπως οι smart τηλεόραση, τα φωτιστικά, κλιματιστικό ή ακόμα και τις κουρτίνες.

Μέχρι σήμερα πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, μεταξύ των οποίων σημαντικές αλυσίδες όπως ikos Resorts, τα Lindos Grand Resort & Spa, Oniro Hotels, Summer Senses Luxury Resort, S Resorts by Sapounakis Group, Potidea Palace, Ibis Styles Athens Routes, Elysian Luxury Hotel & Spa, Akti Imperial Hotel & Spa και το The Crete Golf Club.

Η Κωτσόβολος κάνει ευκολότερη τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, παρέχοντας το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Παράλληλα διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Β2Β πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα Business Centers, είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους πωλητές στις επαγγελματικές λύσεις.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης