Travel Ideas - Μια μοναδική ειδική έκδοση 100 σελίδων

Travel Ideas - Μια μοναδική ειδική έκδοση 100 σελίδων

Προτάσεις για αξέχαστα εορταστικά ταξίδια στον κόσμο με χειμερινές αποδράσεις και τις πιο «ψαγμένες» εκ των έσω πληροφορίες

travel_ideas_arthro
Ένας ταξιδιωτικός οδηγός όπως το υπερπολυτελές ένθετο περιοδικό Travel Ideas στην ουσία είναι μια εισαγωγή στο όνειρο. Κάθε ταξίδι αναψυχής είναι μέρος του ονείρου για μια καλύτερη, πιο συναρπαστική ζωή. Απλώς το Travel Ideas δεν έχει ως στόχο να ξεναγήσει απλώς τον αναγνώστη σε μέρη όπου, ούτως ή άλλως, θα ανακάλυπτε μόνος του.

Το Travel Ideas, όπως μαρτυρά ο τίτλος του, κυρίως θέλει να εμπνεύσει. Να αποκαλύψει μυστικά που θα κάνουν ανεξίτηλες στο μυαλό τις αναμνήσεις από το Λονδίνο, το Παρίσι, την Αγία Πετρούπολη, τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας. Συνδυάζοντας τα αξιοθέατα που δεν πρέπει κανείς να αμελήσει να επισκεφτεί, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα σημεία για φαγητό, ποτό, διασκέδαση ή ψώνια, το Travel Ideas γίνεται το ίδιο μια φωνή ενθάρρυνσης, ένα «φτιάξτε βαλίτσες και φύγαμε».

Το προσωπικό ύφος στα κείμενα οφείλεται σε έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει ως επάγγελμά του τα ταξίδια, τον Νίκο Κοκλώνη. Με βάση την προσωπική εμπειρία ενός πραγματικού ειδικού, το Travel Ideas γίνεται ο απόλυτος ταξιδιωτικός συνοδοιπόρος. Περιέχει υπέροχες φωτογραφίες, έξυπνα tips και συμβουλές για απαιτητικούς, αλλά και μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα αναλόγως του προορισμού. Διότι, το Travel Ideas, πάνω από όλα, ταξιδεύει με στιλ. Μην το χάσετε! 






Ειδική έκδοση «Travel Ideas” με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης