Καλοκαίρι στο βουνό

Καλοκαίρι στο βουνό

Η ευεξία, η εσωτερική ισορροπία, η επαφή με τη Φύση είναι σήμερα η πραγματική ευζωία. Το καλοκαίρι στο βουνό είναι άποψη, αλλά και γνώση ότι κάνεις κάτι για τον εαυτό σου που έχει αξία

160527_ELA_8813
To Elatos Resort & Health Club ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996, στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού, σε υψόμετρο 1.300 μέτρων και μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα. Βρίσκεται 20 λεπτά από την Αράχωβα και είναι ιδανικό ορμητήριο για εξορμήσεις σε Γαλαξίδι και Δελφούς, Ιτέα. Αποτελείται, δε, από 39 αυτόνομα ξύλινα σαλέ, απόλυτα εναρμονισμένα με τη φύση, φτιαγμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, πέτρα και φινλανδικό ξύλο ειδικό για τις καιρικές συνθήκες της περιοχής, ενώ στο συγκρότημα δεσπόζει το κεντρικό κτήριο, το Club House, όπου βρίσκεται και η ρεσεψιόν.

Το Club House διαθέτει εστιατόριο, όπου δίνεται έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες και στην τοπική κουζίνα, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, χώρος μασάζ, παιδότοπος, TV lounge και αίθουσα μπιλιάρδου), σαλόνι με τζάκι και άνετους καναπέδες, μπαρ κ.ά. Πέρα από το ότι είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες, αλλά και για παρέες και για ρομαντικές αποδράσεις, είναι ιδανικό και για τους λάτρεις των σπορ (trekking, mountain bike, ορειβασία, ιππασία, οffroad διαδρομές, τοξοβολία), σε συνεργασία πάντοτε με πιστοποιημένους συνεργάτες.
160527_ELA_5283

Κλείσιμο
Αυτό το καλοκαίρι το Elatos Resort & Health Club προσφέρει ελκυστικά πακέτα διακοπών μέσα στην ανέγγιχτη φύση. Εκεί, μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία του καταπράσινου τοπίου του ελατοδάσους, να βουτήξετε στα δροσερά νερά της πισίνας, να εξερευνήσετε τα μονοπάτια του Παρνασσού και να δοκιμάσετε ξεχωριστές θεραπείες spa για απόλυτη αναζωογόνηση και χαλάρωση, όσο τα παιδιά θα απολαμβάνουν μοναδικές δραστηριότητες!

Πακέτα καλοκαιρινών προσφορών

• 6 Διανυκτερεύσεις

από €960 για 2 άτομα σε classic chalet με ημιδιατροφή, ένα παιδί έως 10 ετών δωρεάν

• 3 διανυκτερεύσεις

από €510 για 2 άτομα σε classic chalet με ημιδιατροφή, ένα παιδί έως 10 ετών δωρεάν

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ αμερικανικού τύπου, ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας και jacuzzi. Η ημιδιατροφή αφορά σε βραδινό μπουφέ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.


160529_ELA_5861
Μικροί εξερευνητές σε μεγάλες περιπέτειες

Αξέχαστες στιγμές στην ελληνική ύπαιθρο και σπάνιες εμπειρίες αληθινής ψυχαγωγίας στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού, προσφέρει το φετινό θερινό πρόγραμμα του Elatos Resort & Health Club για παιδιά 7-14 ετών.

To Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα Elatos Summer Mountain Adventures για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το τέλος Ιουλίου το resort μετατρέπεται σε έναν παράδεισο για τους μικρούς του φίλους, καλώντας τους να περάσουν όμορφες στιγμές γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στα 1300μ. υψόμετρο!

Το Elatos Summer Mountain Adventures, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016, αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τη σωματική και πνευματική εξέλιξη των παιδιών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής και την ανάδειξη αξιών όπως η αλληλοβοήθεια, η αυτοεκτίμηση, η φιλία και η αγάπη για το περιβάλλον, αλλά και την αποτοξίνωση από την τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ESMA_2017_Day13_Fri_300617___23_
Με δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα το Elatos Summer Mountain Adventures φέρνει τα παιδιά κοντά στη φύση, στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στην Τέχνη. Εικαστικά (landscape art), μουσική &επεξεργασία ήχου, μουσικοκινητική και χορός, νυχτερινή παρατήρηση ουράνιων σωμάτων, μαθήματα βοτανολογίας, εθελοντική εργασία, εκπαιδευτικές εκδρομές, πεζοπορίες και αναρρίχηση, κολύμβηση και water polo, αλλά και μαθήματα σκακιού είναι όλα όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα που οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του resort έχουν σχεδιάσει για φέτος.

Τα παιδιά διαμένουν στα κατασκευασμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά chalets και κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του resort, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων. Κάθε chalet φιλοξενεί 6 - 9 παιδιά ιδίου φύλου και κοινής ηλικιακής ομάδας επιτηρούμενα από Oμαδάρχη.

Στο Club House, το κεντρικό κτήριο όπου χτυπά η καρδιά του resort, σερβίρονται τα υγιεινά γεύματα που περιλαμβάνει το διατροφολόγιο των συμμετεχόντων και πραγματοποιούνται κάποιες από τις ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες του Elatos Summer Mountain Adventures,όπως τα μαθήματα χιπ χοπ και κόμιξ.


ESMA_2017_Day26_Thur_130717___19_
Για πρώτη φορά φέτος το Elatos Resor t& Health Club διοργανώνει και τρίτη περίοδο για το Elatos Summer Mountain Adventures, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά Ελλήνων του εξωτερικού! Μικρότερη σε διάρκεια, αφού διαρκεί 10 ημέρες, αλλά εξίσου πλούσια σε δραστηριότητες ιδιαίτερα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, η συγκεκριμένη περίοδος σχεδιάστηκε με στόχο την επαφή των παιδιών με την ελληνική παράδοση αλλά και την ελληνική γλώσσα.

Elatos Summer Mountain Adventures 2018
1η περίοδος: 17 - 30/06/18
2η περίοδος: 01 - 14/07/18
3η περίοδος: 15 - 25/07/18
www.elatoscamp.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης