Πιο φτηνή η Ταϊλάνδη από τη Σαντορίνη τον Αύγουστο

chiang-mai-1670926_1920

Φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι, μακρινοί εξωτικοί προορισμοί συμφέρουν περισσότερο τους Βρετανούς

Πιο οικονομικές διακοπές στο μακρινό εξωτικό προορισμό της Ταϊλάνδης παρά στην κοντινή Σαντορίνη μπορούν να κάνουν οι οικογένειες Βρετανών αυτό το καλοκαίρι.

Φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι μακρινοί προορισμοί μπορεί να προσφέρουν στους Βρετανούς που ταξιδεύουν με πακέτο διακοπών καλύτερο value συγκριτικά με κοντινούς.

Εάν γίνει σωστή επιλογή πακέτου, μακρινοί προορισμοί φέτος μπορεί να προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους έως 47%, επισημαίνει η Emma Coulthurst της TravelSupermarket.

Αυτό δείχνει μεταξύ άλλων έρευνα της TravelSupermarket, σύμφωνα με την οποία μια 4μελής οικογένεια που θα επιλέξει πακέτο 15 διανυκτερεύσεων στο Πουκέ στα μέσα Αυγούστου, θα δαπανήσει 2.948 λίρες λιγότερο, εξοικονομώντας 47% στο κόστος σε σχέση με αντίστοιχο πακέτο διακοπών στη Σαντορίνη.

Το κόστος διαβίωσης είναι επίσης πολύ χαμηλότερο σε προορισμούς όπως η Ταϊλάνδη σε σχέση με τους κοντινούς προορισμούς εντός ευρωζώνης.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι μια οικογένεια Βρετανών μπορεί να εξοικονομήσει 1.092 λίρες (ή 33%) στο κόστος διακοπών αυτό το καλοκαίρι, αν αντί για Μύκονο επιλέξει Νέα Υόρκη! Συγκεκριμένα, σε αναζήτηση τιμών στις 28 Μαϊου, η TravelSupermarket εντόπισε ότι μια τετραμελής οικογένεια Βρετανών μπορεί να ταξιδέψει στη Ν. Υόρκη έναντι 582 λίρες το άτομο, συμπεριλαμβανομένων 7 διανυκτερεύσεων σε 4άστερο ξενοδοχείο, ενώ μια εβδομάδα σε B&B στη Μύκονο είναι ακριβότερη κατά 1.024 λίρες.

Όφελος σε σχέση με το κόστος στη Μύκονο, προκύπτει επίσης αν επιλεγεί εξωτικός μακρινός προορισμός όπως τα Μπαρμπέιντος ή οι Σεϋχέλλες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

...

Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο... Σιγά την Ταιλάνδη και τις πέριξ χώρες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skyli123

Οι ταξιδιώτες που δεν αντέχουν να αποχωρίζονται τα κατοικίδια-σκύλους στις διακοπές έχουν πλέον πολλές επιλογές για να προγραμματίσουν σωστά το ταξίδι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του τετράποδου συντρόφου τους.

Πρόσφατη έρευνα που διενήργησε η Super 8 για λογαριασμό της Wyndham, έδειξε ότι πάνω από τα τρία τέταρτα των Αμερικανών θεωρούν τους σκύλους τους την καλύτερη παρέα για ταξίδια. Τα ταξίδια αυτά δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από άγχος.

amorgos

Δεκάδες υποθαλάσσιες τοποθεσίες του Αιγαίου Πελάγους φωτογραφήθηκαν από τον φωτογράφο και ελεύθερο δύτη Στέφανο Κόντο από το 2013 έως και το 2018 και αποτυπώνονται σε 3 συλλογές οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο εσωτερικό ενός υποθαλάσσιου σπηλαίου, σε βάθος 7 - 17 μέτρων

1