Το Sentido Mediterranean Village στην Πιερία στο πρόγραμμα της Thomas Cook

Το Sentido Mediterranean Village στην Πιερία στο πρόγραμμα της Thomas Cook

Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου

med7
Το ξενοδοχείο Sentido Mediterranean Village στην παραλία της Κατερίνης προσφέρει στο πρόγραμμά της η Thomas Cook από τις 2 Μαϊου, έπειτα από την έναρξη λειτουργίας νέων ξενοδοχείων της στη Μύκονο το 2017 και στη Θάσο το 2016.

Ο προορισμός θα εξυπηρετείται με εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Γκάτουικ προς Θεσσαλονίκη.

Στην περιοχή προσφέρονται πολλών ειδών καταλύματα από μικρά ξενοδοχεία στο Λιτόχωρο μέχρι μεγαλύτερες μονάδες όπως το πεντάστερο Sentido Mediterranean Village στην Παραλία.

Η διεύρυνση της προσφοράς της Thomas Cook στην Ελλάδα αποσκοπεί να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση για τη χώρα μας, περιλαμβάνοντας ευρύ φάσμα επιλογών τόσο σε επίπεδο προορισμών όσο και ξενοδοχείων, δήλωσε ο διευθυντής προϊόντος του οργανισμού, κ. Tony Hopkins.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το 5 αστέρων Mediterranean Village βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στην παραλία της Πιερίας. Προσφέρει σπα, μεγάλη πισίνα και γυμναστήριο. Διαθέτει 176 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Όλοι οι τύποι καταλυμάτων έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και τηλεόραση LCD.  Το κέντρο Venus Spa περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ χωρίς χρέωση. Παρέχονται επίσης δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία και στην εξωτερική πισίνα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λειτουργεί ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ στην παραλία, με διάφορες παροχές όπως τζετ σκι και κανό.

Κλείσιμο
med1
med2
med3
med4
med5
med6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης