Ποιο ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας βγαίνει σε διαγωνισμό με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα

Ποιο ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας βγαίνει σε διαγωνισμό με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα

Η διάρκεια της εκμίσθωσης θα είναι για 30 χρόνια με δικαίωμα παράτασης για ακόμη 10 χρόνια.

athens
Ένας ακόμη δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός προκηρύχθηκε από τον e-ΕΦΚΑ με κατάθεση κλειστών προσφορών για την εκμίσθωση αυτοτελούς ακινήτου στο κέντρο της Αθήνας.

Το ακίνητο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πραξιτέλους 16 και Παπαρρηγοπούλου 2 και διατίθεται για τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργούν υποστηρικτικές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις (καταστήματα κ.λ.π.) υψηλών προδιαγραφών. Στόχος του e-ΕΦΚΑ είναι η αναβάθμιση του ακινήτου, η αποδοτική διαχείριση των εκμεταλλεύσεων που έχουν αναπτυχθεί και η επίτευξη υψηλής προσόδου σε συνεργασία με ανάδοχο, ο οποίος θα έχει εμπειρία στη διαχείριση τουλάχιστον 2 ξενοδοχείων ή τουριστικών καταλυμάτων δυναμικότητας 15 δωματίων και άνω.

Οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης για την λειτουργία ξενοδοχείου ή τουριστικού καταλύματος, εντός 2 ετών θα εκτελεστούν από τον Ανάδοχο με δικές του δαπάνες και θα είναι ύψους κατ’ ελάχιστον 2 εκατ. ευρώ, χωρίς το ποσό αυτό να συμψηφίζεται με κανένα τρόπο με το εκάστοτε καταβαλλόμενο μίσθωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ