Πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο η διαμονή στις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης τον Φεβρουάριο

Πόσο κοστίζει κατά μέσο όρο η διαμονή στις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης τον Φεβρουάριο


Στα 106 ευρώ η μέση on-line τιμή στα ξενοδοχεία της Αθήνας

paris

Μεικτές τάσεις καταγράφουν οι ξενοδοχειακές τιμές τον Φεβρουάριο στους δημοφιλείς για ταξίδια αστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αλλά σημειώνουν σημαντικές αυξήσεις σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2022. Το Travel.gr παρουσιάζει, σήμερα, τις on-line κατά μέσο όρο ξενοδοχειακές τιμές για το μήνα Φεβρουάριο σε δημοφιλείς τουριστικά πόλεις παγκοσμίως όπως τις καταγράφει η Trivago.

Οι ξενοδοχειακές τιμές στην Αθήνα, αυτόν τον μήνα, καταγράφουν μείωση σε σχέση με τον Ιανουάριο ενώ είναι αυξημένες σε σχέση με τον περυσινό Φεβρουάριο. Η Αθήνα παραμένει ένας ελκυστικός οικονομικά προορισμός για διαμονή σε ξενοδοχείο συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Ειδικότερα, εμφανίζει ανάμεσα σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις τη δεύτερη πιο φθηνή, μετά την Κωνσταντινούπολη, μέση τιμή για ξενοδοχειακή διαμονή.

Ειδικότερα, η μέση on-line τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Αθήνας για τον Φεβρουάριο διαμορφώνεται στα 106 ευρώ, από 110 ευρώ τον Ιανουάριο και από 88 ευρώ τον Φεβρουάριο του 2022.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ