Oι υπέροχες παραλίες του Παγασητικού -Ήρεμα νερά σε κατάφυτους όρμους

Oι υπέροχες παραλίες του Παγασητικού -Ήρεμα νερά σε κατάφυτους όρμους

Η δαντελωτή ακτή του Πηλίου που βρέχεται από τον Παγασητικό κόλπο είναι γεμάτη διαδοχικές παραλίες που αξίζει να ανακαλύψετε

Pagasitikos
Τη χάρη, την ποικιλομορφία της φύσης του και τη μοναδική εναλλαγή εικόνων και εμπειριών που προσφέρει, θα τη ζήλευε όχι μόνο κάθε βουνό, αλλά και κάθε προορισμός. Ο λόγος για το Πήλιο, έναν τόπο ευλογημένο, μαγευτικό, συναρπαστικό, που έχει πλέον καταρρίψει το κλισέ του χειμερινού προορισμού που συνοδεύει τη λέξη «βουνό» και συγκεντρώνει εξίσου μεγάλο πλήθος επισκεπτών και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επισκέπτες που εντυπωσιάζονται από την άγρια ομορφιά των παραλιών που βλέπουν στο Αιγαίο, αλλά και από τις τόσες επιλογές που τους περιμένουν για κολύμπι, χαλάρωση και τσιπουράκι μετά ψαροφαγίας, στις ακροθαλασσιές του Παγασητικού. Με τις καταπράσινες πλαγιές του μαγικού βουνού να παρέχουν το ειδυλλιακό φόντο, με τα πλατάνια να σκύβουν πάνω από τα γαλανά, ήρεμα νερά τους και με το πλεονέκτημα της εύκολης προσβασιμότητας, οι παρακάτω παραλίες του Πηλίου αποτελούν ιδανικές, απάνεμες επιλογές για τα μελτέμια του Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα