Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη -Βουτιές, χαλάρωση και μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής

Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη -Βουτιές, χαλάρωση και μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής

Ένα αναζωογονητικό τριήμερο στη μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Ελλάδας

Thesslnk1
Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου και η μέρα που ακολουθεί, η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος είναι το πρώτο τριήμερο του φετινού καλοκαιριού. Πιθανότατα, στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, όπως τα νησιά των Κυκλάδων, θα επικρατεί το αδιαχώρητο.

Στους κατοίκους της πρωτεύουσας ή της νότιας Ελλάδας έχουμε να προτείνουμε μια «διαφορετική» επιλογή γι’ αυτό τριήμερο. Μία εκδρομή που γεμίζει όλα τα «κουτάκια» που σκέπτεται κανείς όταν σχεδιάζει καλοκαιρινές διακοπές: ήλιος, χαλάρωση, διασκέδαση, γαστρονομία, ευεξία.

Η Θεσσαλονίκη και το Hyatt Regency Τhessaloniki είναι ιδανική επιλογή για να γίνουν η βάση σας για ένα γεμάτο εκδρομικό τριήμερο. Αλλά ακόμα και αν είστε κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, το κορυφαίο πεντάστερο ξενοδοχείο είναι το ιδανικό καταφύγιο για ένα πολύ όμορφο staycation. Μια εξαιρετική επιλογή και για έναν ακόμα λόγο, καθώς μόλις προ ημερών ήρθε το νέο ότι βραβεύτηκε και φέτος με το Travelers’ Choice Award 2022 από το Tripadvisor, λόγω του υψηλού βαθμού ικανοποίησης των πελατών του.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ