Ο Έλληνας που άφησε την ζωή στο Λονδίνο για να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης

Ο Έλληνας που άφησε την ζωή στο Λονδίνο για να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης

Το μενού του εστιατορίου θα έχει ως επίκεντρο την ελληνική κουζίνα με δημιουργική οπτική και επιρροές από ανατολική Μεσόγειο

thessaloniki-magazia
Έφυγε από την Ελλάδα, πριν από 24 χρόνια, για να σπουδάσει καλές τέχνες στο Λονδίνο. Βρέθηκε να λοξοκοιτάζει στις κουζίνες της Ευρώπης, και πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι το γαστρονομικό τερέν είναι εκείνο που του αρέσει να παίζει τη δική του μπάλα, χωρίς να διστάζει να θέσει τους δικούς του όρους.

Ο Βασίλης Χαμάμ, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, από Ελληνίδα μητέρα, πατέρα που μεγάλωσε στην Ιορδανία, παππού Παλαιστίνιο και γιαγιά από το Λίβανο. Σήμερα επιστρέφει μόνιμα στην πόλη του, για να αναλάβει το γαστρονομικό εγχείρημα του γνωστού δημιουργικού γραφείου των Beetroot, στο κέντρο της πόλης, στη Βαλαωρίτου. Το μενού του εστιατορίου θα έχει ως επίκεντρο την ελληνική κουζίνα με δημιουργική οπτική, και επιρροές από ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK