Το πολυτελές σπίτι της Ριάνα στο Χόλιγουντ πωλείται για 7,9 εκατ. δολάρια

Το πολυτελές σπίτι της Ριάνα στο Χόλιγουντ πωλείται για 7,9 εκατ. δολάρια

Μια κατοικία που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη χλιδή και στην άνεση

rihanna
Το να βάζεις ξανά πωλητήριο σε μεγαλύτερη τιμή σε ένα σπίτι που δεν πουλήθηκε την πρώτη φορά δείχνει -τουλάχιστον- θράσος.

Σε κάθε περίπτωση αυτό κάνει η Ριάνα με το σπίτι της στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες. Η σταρ της ποπ μουσικής από τα νησιά Μπαρμπέιντος αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο το 2017 για 6,8 εκατ. δολάρια. Περίπου ενάμιση χρόνο μετά μπήκε πωλητήριο, με τη Ριάνα να ζητάει 7,5 εκατ. δολάρια.

Τελικά το σπίτι δεν πουλήθηκε και έκτοτε υπήρχε ενοικιαστήριο για αυτό, έναντι 35.000 δολαρίων τον μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ο λόγος που -εικάζεται- πως έκανε τη Ριάνα να μη χρησιμοποιήσει ποτέ ουσιαστικά το σπίτι σαν κύρια κατοικία της.

To 2017 το σπίτι έγινε στόχος διαρρηκτών, πάνω από μία φορά. Mάλιστα στην πρώτη περίπτωση, ο διαρρήκτης – πιθανότατα θαυμαστής της σταρ- πέρασε τη νύχτα εκεί. Ευτυχώς εντός του ακινήτου δεν υπήρχε κανένας άλλος άνθρωπος. Ο διαρρήκτης συνελήφθη την επόμενη μέρα από την αστυνομία. Ύστερα και από μία άλλη διάρρηξη, η Ριάνα αποσύρθηκε στην ασφάλεια του πολυτελούς διαμερίσματος της στη συνοικία Century City.

Κλείσιμο
Διαβάστε τη συνέχεια στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα