Θάλασσα, πράσινo ή πόλη; Τρεις προτάσεις για μονοήμερη απόδραση από την Αθήνα

Θάλασσα, πράσινo ή πόλη; Τρεις προτάσεις για μονοήμερη απόδραση από την Αθήνα

Πολύ κοντά στην Αττική υπάρχουν όλες οι επιλογές

loutr
Αν πλέον δεν έχετε τον χρόνο ή τη διάθεση να ξαναβρεθείτε στο λιμάνι ή να διανυκτερεύσετε μακριά από το σπίτι σας, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνετε στο Λεκανοπέδιο. Κοντά στην Αθήνα υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές για μία ημερήσια εκδρομή. Προτείνουμε τρεις προορισμούς για να μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε θάλασσα, πράσινο και βουνό ή περισσότερο αστικό τοπίο. Είτε τους έχετε επισκεφθεί ξανά είτε όχι, ο Σεπτέμβριος είναι ιδανική εποχή για να βρεθείτε εκεί.

Λουτράκι
Το Λουτράκι σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από την Αθήνα έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο απολαύστε τη θέα από τον ισθμό της Κορίνθου (δυστυχώς παραμένει ακόμα κλειστός λόγω έργων και δεν μπορείτε να κάνετε τον διάπλου με καραβάκι).

Eπόμενη στάση σας πρέπει να είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης. Η Λίμνη της Βουλιαγμένης της Κορινθίας (ή λίμνη Βουλιαγμένης Περαχώρας για να ξεχωρίζει από εκείνη της Αττικής) είναι στην πραγματικότητα λιμνοθάλασσα. Γύρω της υπάρχει ένα πολύ όμορφο πευκοδάσος ενώ διαθέτει και παραλία με άμμο.

Κλείσιμο
Διαβάστε τη συνέχεια στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ