Gaming: Φέτος στην Black Friday 2018 θα τα… παίξεις!

Gaming: Φέτος στην Black Friday 2018 θα τα… παίξεις!

Έχουμε ήδη μπει για τα καλά στον Νοέμβριο και ξέρεις τι γίνεται την τέταρτη Παρασκευή αυτού του μήνα.

black_friday_gaming
Ακολουθώντας το αμερικάνικο έθιμο, την επόμενη ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών είναι η περίφημη Black Friday. Εκείνη την ημέρα (στις 23 Νοεμβρίου συγκεκριμένα για φέτος) έρχονται και οι πιο τρελές προσφορές, ειδικά στο χώρο των ηλεκτρονικών. Εσύ ως gamer θα ψάξεις για κονσόλες, παιχνίδια, gaming PC, αξεσουάρ και όλα τα περιφερειακά που σχετίζονται με το ατελείωτο παιχνίδι!

Λοιπόν, ετοιμάσου και πρόσεξε γιατί φέτος αναμένονται… πράγματα!

Όσον αφορά τις ίδιες τις κονσόλες, περιμένουμε να δούμε μπαράζ προσφορών, τόσο για το PlayStation 4 όσο για το Xbox One αλλά και το Nintendo Switch. Συνήθως τα καταστήματα (και οι ίδιες οι εταιρείες) θα πακετάρουν τις κονσόλες με ένα ή και περισσότερα παιχνίδια, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι μπορεί να πετύχεις κάποιο παιχνίδι που σε ενδιαφέρει, και να το πάρεις μαζί με την κονσόλα που θες, χωρίς να πληρώσεις ούτε ευρώ παραπάνω.

Ήδη έχουμε δει προσφορές για το Xbox και το Spiderman και έρχονται σύντομα κι άλλες μέχρι την Παρασκευή! Ενδεικτικά αν είσαι gamer, δες τα παρακάτω και πρόλαβε τα!  To Xbox one S πακέτο με το παιχνίδι Shadow of War 214,98€ αλλά και το Xbox One X πακέτο με το Fallout 76 Special Edition στα 429,99€ είναι δύο πολύ καλές προσφορές για τη συγκεκριμένη κονσόλα της Microsoft.
black_friday_gaming_mesa

Κλείσιμο
Όσον αφορά τα παιχνίδια βρήκαμε το God of War Day One Edition - PS4 Game στα 29,99€ αλλά και τον γνωστό υπερήρωα της Marvel's Spider-Man - PS4 Game στα 39,99€.
Και επειδή μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ από την άνεση του καναπέ μας, θα «χτυπήσουμε» το Fifa 19 PS4 game στα 49,98€ και το NBA 2K19 - Xbox One Game 39,99

Επίσης, καθώς ο σωστός gamer χρειάζεται σωστό εξοπλισμό εντοπίσαμε και προτείνουμε και το gaming πληκτρολόγιο HyperX Alloy Elite Mechanical Cherry MX Red (Linear) στα 59,99

Βέβαια, αναμένουμε να δούμε και τα «πακέτα» με τις τελευταίες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Μην ξεχνάμε πως πολύ πρόσφατα είδαμε μερικά blockbuster games όπως το Assassin’s Creed Odyssey (με την καταπληκτική αναπαράσταση της αρχαίας Ελλάδας) και το Red Dead Redemption II αλλά και το Call of Duty: Black Ops 4, ενώ το Battlefield V έρχεται πάνω στην ώρα, μόλις λίγες ημέρες πριν τη Black Friday! Και τέλος δεν ξεχνάμε τα hits της χρονιάς που πέρασε, όπως το PlayerUnknown’s Battlegrounds, το Call of Duty: Black Ops 4 και το Destiny 2!

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα βρεις προσφορές και για τα παιχνίδια «σκέτα», αν δεν σε ενδιαφέρει επενδύσεις και σε νέο hardware, οπότε η επερχόμενη Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για να γεμίσεις τη συλλογή σου με παιχνίδια που θα σε «βγάλουν» και στις διακοπές των Χριστουγέννων!

Δες κι άλλες προσφορές εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης