Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Το νέο Vodafone TV σε περιμένει να το εξερευνήσεις!

Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Το νέο Vodafone TV σε περιμένει να το εξερευνήσεις!

Μπορεί να μην είσαι υπερκατάσκοπος, αλλά στο Vodafone TV θα ζήσεις στιγμές που η αδρεναλίνη σου θα ανέβει στα ύψη! Πώς;

vodafone01
Μέσα από τις αμέτρητες επιλογές που σε περιμένουν στο πλούσιο κινηματογραφικό του περιεχόμενο! Εδώ βλέπεις τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως Deadpool 2, Black Panther, Avengers: The Infinity War, λίγο μετά την προβολή τους στο σινεμά.

Η εμπειρία του νέου Vodafone TV, όμως, δεν σταματά στο ασύλληπτο περιεχόμενό του, αφού προσφέρει και μοναδικές δυνατότητες. Θες να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία αλλά θα είσαι στο αεροπλάνο και δεν θα έχεις internet; Τώρα τη βλέπεις κανονικά, αρκεί μόνο να την κατεβάσεις.

Και τί γίνεται αν εσύ θες να δεις στον καναπέ το Red Sparrow αλλά... οι θέσεις στο σαλόνι είναι ήδη πιασμένες για τον αγώνα; Με το νέο Vodafone TV, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό. Γιατί όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, αφού έως και 3 μέλη μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω πολλαπλών συσκευών!

Και φυσικά, όλα αυτά τα απολαμβάνεις ανεξαρτήτως δικτύου, όποτε θες, όπου κι αν βρίσκεσαι, στο σπίτι ή και εκτός μέσα από το κινητό ή το tablet σου! Για να μπορούν οι αγαπημένοι σου ήρωες να σε ακολουθούν παντού!
Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Για σένα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης