Επιστημονικό σενάριο τρόμου: Έρχονται ιπτάμενα μικροσκοπικά «ρομπότ-σφαγείς»

Επιστημονικό σενάριο τρόμου: Έρχονται ιπτάμενα μικροσκοπικά «ρομπότ-σφαγείς»

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση - Τα «slaughterbots» αποκάλυψε ίδρυμα που συνεργάζεται με τον Στίβεν Χώκινγκ - Θα διαθέτουν εκρηκτικά, κάμερες, αισθητήρες και σκανάρισμα προσώπων

Η επιστήμη προχωρά με κινηματογραφικές ταχύτητες. Ο ανταγωνισμός των μεγάλων δυνάμεων και εταιρειών έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά το πεδίο της τεχνολογίας, όπου οι ταχύτητες υπερβαίνουν εκείνη του... φωτός! Στο σημείο αυτό, λοιπόν, χάνεται ο έλεγχος. Επιστήμονες προειδοποιούν ότι σύντομα ο άνθρωπος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μικροσκοπικά δολοφονικά drones-ρομπότ, τα οποία έχουν ήδη «βαπτίσει» ως «slaughterbots» (σφαγείς-ρομπότ)!

Ομάδα επιστημόνων δήλωσε ότι ο άνθρωπος διαθέτει ήδη την τεχνολογία για την κατασκευή μίνι ρομπότ, τα οποία θα λειτουργούν ως δολοφόνοι-εκτελεστές. Το Future of Life Institute, το οποίο υποστηρίζεται από τον κορυφαίο επιστήμονα της εποχής μας, τον φυσικό Στίβεν Χώκινγκ, παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, το οποίο βασίζεται σε σχετική μελέτη, για το πώς τα «slaughterbots» θα εκτελούν τις αποστολές τους. Η εικόνα είναι πραγματικά τρομακτική.Τα μίνι ρομπότ θα διαθέτουν κάμερες, εκρηκτικά, αισθητήρες και σκανάρισμα προσώπων και θα εκτελούν αποστολές είτε εναντίον στελεχών αντιπάλων κυβερνήσεων, είτε κατά τρομοκρατών, είτε... κατά ατόμων που δεν είναι αρρεστά στην καθεστηκυία τάξη, με συμβόλαια θανάτου.

Το βίντεο εξετάστηκε από τη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνώνστη Γενεύη, με αντικείμενο τα συμβατικά και μη συμβατικά όπλα. Πολλοί σύμβουλοι υιοθέτησαν τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων που συνεργάζονται με τον Στίβεν Χώκινγκ και αντέδρασαν με έντονο τρόπο, ζητώντας να ληφθούν προληπτικά μέτρα από τον Οργανισμό.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε για κάποιο μακρινό ενδεχόμενο, αλλά για «μία πραγματικότητα που θα έρθει πολύ σύντομα». Το χειρότερο απ' όλα, όπως επισημαίνουν, είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται στη διάθεση ενός ελάχιστα μικρού αριθμού ανθρώπων, οι οποίοι, ενδεχομένως, να τη χρησιμοποιήσουν για να εξουσιάσουν τους πάντες και τα πάντα.

ΣΧΟΛΙΑ (49)

Το ίδιο το βίντεο της παρουσίασης είναι ταινία

Η ίδια η παρουσίαση είναι ταινία, fake, πως το λένε, διαφημιστική καμπάνια (από το Νοέμβριο 2017). Μπείτε στο site που διαφημίζεται μέσα στην παρουσίαση, στο stratoenergetics.com και θα δείτε στο ''purchase'' ότι το λένε ξεκάθαρα. O καθηγητής Stuart Russell είναι αυτός στο τέλος του βίντεο και όχι ο παρουσιαστής (που είναι απλά ηθοποιός). Η τεχνολογία μπορεί να υπάρχει, αλλά για αυτό ακριβώς προειδοποιούν οι άνθρωποι με αυτό τον τρόπο, για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Δεν είναι λοιπόν μια παρουσίαση από μια εταιρεία που πουλάει όπλα, αλλά ένα promo από ένα ίδρυμα για να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που επέρχονται.

Λιγότερα έξοδα.

Ούτε παράπλευρες απώλειες ούτε τίποτα.Μπαμ και κάτω .Τέλειο.

Π.Κ.

Η αυτόνομη οδήγηση νταλικών διαρκώς επιτρέπεται σε όλο και περισσότερα κράτη. Ήδη λειτουργεί, όχι θα λειτουργήσει. Σε κάποιες περιπτώσεις, σε μεταβατική φάση, επιβάλλεται να υπάρχει και οδηγός, ο οποίος όμως δεν κάνει τίποτα. Η νταλίκα είναι που αποφασίζει λωρίδες, προσπεράσεις κλπ. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι στα αυτοκίνητα οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα θα χρεώνουν επιπλέον κόστος ασφάλισης σε όσα αυτοκίνητα δεν έχουν αυτόματο φρενάρισμα για πεζούς, άλλα αυτοκίνητα και εμπόδια. Μία επόμενη απόσυρση και απαγόρευση χρήσης αυτοκινήτων θα αφορά όσα αυτοκίνητα δεν φρενάρουν αυτόματα. Ομοίως αργότερα θα χρεώνουν κατά πολύ υψηλότερα ασφάλιστρα σε όσα αυτοκίνητα οδηγούνται από ανθρώπους.

Συμπέρασμα είναι ότι

αγοράζουμε μονάχα αυτοκίνητα που φρενάρουν από μόνα τους όταν αντιληφθούν εμπόδιο. Τα υπόλοιπα χάνουν την αξία τους!

Ε καλα

Περσινα ξινα σταφυλια που λενε οι πολιτκοι. Ειναι βεβαιο οτι αργα η γρηγορα θα χρησιμοποιηθουν αυτα τα πραγματα.

Π.Κ.

Η αυτόνομη οδήγηση νταλικών διαρκώς επιτρέπεται σε όλο και περισσότερα κράτη. Ήδη λειτουργεί, όχι θα λειτοργήσει. Σε κάποιες περιπτώσεις, σε μεταβατική φάση, επιβάλλεται να υπάρχει και οδηγός, ο οποίος όμως δεν κάνει τίποτα. Η νταλίκα είναι που αποφασίζει λωρίδες, προσπεράσεις κλπ. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι στα αυτοκίνητα οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα θα χρεώνουν επιπλέον κόστος ασφάλισης σε όσα αυτοκίνητα δεν έχουν αυτόματο φρενάρισμα για πεζούς, άλλα αυτοκίνητα και εμπόδια. Μία επόμενη απόσυρση και απαγόρευση χρήσης αυτοκινήτων θα αφορά όσα αυτοκίνητα δεν φρενάρουν αυτόματα. Ομοίως αργότερα θα χρεώνουν κατά πολύ υψηλότερα ασφάλιστρα σε όσα αυτοκίνητα οδηγούνται από ανθρώπους.

Στέφανος

Η αναγνώριση προσώπου στη Κίνα υπάρχει ήδη δοκιμασμένα και δουλεύει αποτελεσματικά για τις τραπεζικές συναλλαγές και όχι μόνον. Αναγνωρίζει ποιος Κινέζος είναι ποιος και μάλιστα μπορεί να το κάνει ανάμεσα σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια Κινέζων (εάν υπήρχαν τόσοι). 2ον, από τον Απρίλιο 2019 ξεκινά και στην Ελλάδα η αναγνώριση προσώπου για τις συναλλαγές. Το 99% του πληθυσμού υστερεί τουλάχιστον 40 έτη στη γνώση της υπάρχουσας τεχνολογίας. Στα δε μαθηματικά και αλγόριθμους, τα οποία είναι τα εργαλεία για το θέμα, τα χάσματα διευρύνονται αλματωδώς. Το ευρύ κοινό διαρκώς αυνανίζεται πνευματικά όλο και περισσότερο, βλέποντας ποδόσφαιρο και ριάλιτι σόους.

I.K NEW YORK

ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΨΙΛΑ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ

jan

δεν είμαστε για έξοδα τώρα. και η παντόφλα κάνει δουλιά.

Tasos Rallis

τα ιδια παντελακη μου τα ιδια οαντελη μου πριν 50 χρονια οταν ημουνα 5 ετων φοβοντουσαν τα πυρηνικα και οι τοτε γεροι ρωτουσαν γους μευαναδτες οι γερμανοι θα ξανακανουν πολεμο!;;; το 75 λεγανε βυθισατε το χωρα το 87 σχεδον συρραξη το 99 ιμια τωρα ξανα ιμια οι τουρκοι ολο απειλουν και οι μαγκες κονομανε αυτα

Λούλης

Το κάθε ρομποτακι έχει κάποιο κόστος και δεν θα χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τον κάθε πικραμένο και ήδη τελειωμένο ελληναρά .

@

Το κόστος είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της ηλιθιότητας. Αλλά οι ηλίθιοι είναι χρήσιμοι για το σύστημα, οπότε είναι ασφαλείς.

Γεωμέτρης

+ 0,60 !!! Μπράβο σερβιτόρε !!!

George

Κάθε μέρα απόκριες θα έχουμε. Με μουτσούνες θα κυκλοφορούμε όλοι ή θα βαφόμαστε με ανακλαστικές μπογιές. Από την άλλη εξολοθρεύονται εύκολα με έναν ισχυρό μαγνητικό παλμό. Ή ακόμη τα κολλάς πάνω σε έναν ισχυρό ηλεκτρομαγνήτη και τα σπας ένα-ένα με την ησυχία σου.

Χαχα

Αυτα φτιαχνονται απο πλαστικο για να ειναι ελαφρια. Οτι λιγο μεταλλο εχουν ειναι ο χαλκος στα καλωδια και τα κυκλωματα. Καλη τυχη με τον ηλεκτρομαγνητη. Απο την αλλη, αν κολλας φωτο με την φατσα σου παντου μπορει να εχεις καλυτερη τυχη. Θα δυσκολευτουν λιγο να ξεδιαλυνουν την διαφορα. Για τωρα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

amazon

Ο Βιτάουτας Λαντσμπέργκις, ο πατέρας της ανεξαρτησίας της Λιθουανίας το 1990, δημοσίευσε σχετική ανοικτή επιστολή προς τον Τζεφ Μπέζος, την παραμονή της 80ης επετείου της συμφωνίας μεταξύ της ναζιστικής Γερμανίας και της Σοβιετικής Ένωσης, που είχε οδηγήσει στην κατοχή των βαλτικών χωρών

2
zuckerberg_facebook

Το Facebook επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία - «Οι υπάλληλοι άκουγαν τα ηχητικά μηνύματα του Messenger με σκοπό να ελέγξουν αν η Τεχνητή Νοημοσύνη του Facebook ερμήνευε σωστά τα μηνύματα αυτά» δικαιολογήθηκε

1