Πέντε βραβεία για την WIND λίγο πριν το τέλος της χρονιάς

Πέντε βραβεία για την WIND λίγο πριν το τέλος της χρονιάς

Λίγο πριν το κλείσιμο μιας απαιτητικής χρονιάς η WIND έκλεψε τις εντυπώσεις αποσπώντας πέντε βραβεία.

Η εταιρία διακρίθηκε για τις πρακτικές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το επιχειρείν στα E-volution Awards που πραγματοποιήθηκαν αρχές Δεκεμβρίου από την Boussias Communications. Συγκεκριμένα η WIND τιμήθηκε με Bronze και Silver βραβείο στις ενότητες Στρατηγική Performance Marketing (CPC) και Omnichannel Στρατηγική Επικοινωνίας για την καλοκαιρινή καμπάνια GIGAfull. Για τον επανασχεδιασμό του myF2G App, η WIND διακρίθηκε με Silver και Gold βραβείο στις ενότητες Mobile App και Redesign – Relaunch (Website | e-shop | App) αντίστοιχα.

Με τον τίτλο True Leader τίμησε η ICAP Group την WIND για την επιτυχημένη λειτουργία και συνεισφορά της στην Ελληνική οικονομία. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ότι η WIND συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2016, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού. H εταιρία παράλληλα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών και έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Επίσημης Τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων Στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης αλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της Χώρας μας.Βανέσα Παρασκευοπούλου (Digital Marketing), Δημοσθένης Πέτας (Digital Marketing) και Κορίνα Χατζηιωσήφ (Brand)


Βανέσα Παρασκευοπούλου (Digital Marketing), Κορίνα Χατζηιωσήφ (Brand) και Έλενα Ψαθά (Retail Marketing)


Νίκος Τασιούλας, Λουκιά Μπάμπαλη και Γιάννης Κριθαράς (Digital Marketing)


Λουκία Μπάμπαλη(Digital Marketing) και Μαίρη Εμμανουήλ (Prepaid Marketing)Χριστίνα Κοραή και Θεοδώρα Νικολοπούλου (Press Office)ΣΧΟΛΙΑ (1)

Βασίλης Παπαδόπουλος

Καλά όλα αυτά αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία δεν τιμά την υπογραφή της. Έχει προβεί σε αυθαίρετες αυξήσεις του τιμολογίου παρότι έχει υπογράψει σύμβαση με άλλες τιμές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apophis

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης υπολογίζουν ότι θα πλησιάσει σε ακτίνα 100.000 χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας - Επίσημη ενημέρωση με συνέντευξη Τύπου στα τέλη Ιανουαρίου

5
uhuhww

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας Vodafone Ready Index, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, προτείνοντάς τους ψηφιακά εργαλεία μέσα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone Smart Business.