Πέντε βραβεία για την WIND λίγο πριν το τέλος της χρονιάς

Πέντε βραβεία για την WIND λίγο πριν το τέλος της χρονιάς

Λίγο πριν το κλείσιμο μιας απαιτητικής χρονιάς η WIND έκλεψε τις εντυπώσεις αποσπώντας πέντε βραβεία.

Η εταιρία διακρίθηκε για τις πρακτικές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το επιχειρείν στα E-volution Awards που πραγματοποιήθηκαν αρχές Δεκεμβρίου από την Boussias Communications. Συγκεκριμένα η WIND τιμήθηκε με Bronze και Silver βραβείο στις ενότητες Στρατηγική Performance Marketing (CPC) και Omnichannel Στρατηγική Επικοινωνίας για την καλοκαιρινή καμπάνια GIGAfull. Για τον επανασχεδιασμό του myF2G App, η WIND διακρίθηκε με Silver και Gold βραβείο στις ενότητες Mobile App και Redesign – Relaunch (Website | e-shop | App) αντίστοιχα.

Με τον τίτλο True Leader τίμησε η ICAP Group την WIND για την επιτυχημένη λειτουργία και συνεισφορά της στην Ελληνική οικονομία. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ότι η WIND συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2016, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού. H εταιρία παράλληλα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών και έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Επίσημης Τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων Στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης αλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της Χώρας μας.Βανέσα Παρασκευοπούλου (Digital Marketing), Δημοσθένης Πέτας (Digital Marketing) και Κορίνα Χατζηιωσήφ (Brand)


Βανέσα Παρασκευοπούλου (Digital Marketing), Κορίνα Χατζηιωσήφ (Brand) και Έλενα Ψαθά (Retail Marketing)


Νίκος Τασιούλας, Λουκιά Μπάμπαλη και Γιάννης Κριθαράς (Digital Marketing)


Λουκία Μπάμπαλη(Digital Marketing) και Μαίρη Εμμανουήλ (Prepaid Marketing)Χριστίνα Κοραή και Θεοδώρα Νικολοπούλου (Press Office)ΣΧΟΛΙΑ (1)

Βασίλης Παπαδόπουλος

Καλά όλα αυτά αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία δεν τιμά την υπογραφή της. Έχει προβεί σε αυθαίρετες αυξήσεις του τιμολογίου παρότι έχει υπογράψει σύμβαση με άλλες τιμές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eg5

Με τη συμμετοχή καλεσμένων από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ, γιορτάστηκε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στην Ν. Κηφισιά, η Διεθνής Ημέρα Μουσείων (18/5). Φέτος, το Μουσείο Τηλεπικοινωνίων επιλέχθηκε από το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), ως το Τιμώμενο Μουσείο για την Ελλάδα.

0000har21-main1

Οκτώ μηχανικοί «έδωσαν» 2.500 εργασίας για να προκύψει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα - Το μπλε του ζαφειριού, οι επενδύσεις από χρυσό και διαμάντια και τα 1.6 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για να την αποκτήσει κάποιος

5
kersti

Η Πρόεδρος Κέρστι Καλγιουλάιντ μίλησε σε μια ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Creating e-solutions to grow economies: The Estonian Experience" και δέχθηκε ερωτήσεις για τα «μυστικά» που οδήγησαν την Εσθονία να γίνει πρότυπο ηλεκτρονικής διαχείρισης στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, στα 25 χρόνια της ανεξαρτησίας της

pc_main01

Αντιφατική τοποθέτηση του Νίκου Παππά: Στις 11 Μαϊου υπέγραψε την τροπολογία για να επιβληθεί το ψηφιακό χαράτσι του 2%, σήμερα είπε ότι η επιβολή του τέλους πρέπει να επανεξεταστεί ώστε οι πολίτες να εξοικειωθούν με τη νέα τεχνολογία

56