Τinder… για πλούσιους

Τinder… για πλούσιους

Η δημοφιλής εφαρμογή αναζήτησης και εύρεσης ερωτικού συντρόφου, Tinder, εξελίσσεται και προσθέτει στις λειτουργίες της μία μυστική έκδοση η οποία απευθύνεται... αποκλειστικά στην ελίτ

Διαθέτετε μία περιουσία, είστε γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής ή εξαίρετο μέλος μίας πολυεθνικής; Αν ναι τότε η νέα εκδοχή της δημοφιλούς πλατφόρμας Tinder, η  Tinder Select,  θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. 

Αν πάλι όχι, τότε μην απελπίζεστε καθώς και για εσάς υπάρχουν ευχάριστα νέα. 

Η δημοφιλής εφαρμογή αναζήτησης και εύρεσης ερωτικού συντρόφου, Tinder, εξελίσσεται και προσθέτει στις λειτουργίες της μία μυστική έκδοση η οποία απευθύνεται... αποκλειστικά στην ελίτ. 

Η έκδοση αυτή αναφέρεται σε πλούσιους, διάσημους και γενικά στην αφρόκρεμα με μοναδική υποχρέωση του χρήστη να γίνει μέλος από κάποιον που είναι ήδη μέλος.

Πιο συγκεκριμένα, για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σ’ αυτή την ιδιαίτερη έκδοση αρκεί να τον προσκαλέσει κάποιος άλλος που είναι ήδη μέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε μέλος έχει περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Μόλις κάνετε το αίτημα για αποδοχή στην εν λόγω εφαρμογή, τότε θα περιμένετε να εγκριθείτε και αν και εφόσον το Tinder σας θεωρεί κατάλληλους να συναναστραφείτε με supermodels, αστέρια της ποπ μουσικής και διευθύνοντες συμβούλους τότε μόλις τα καταφέρατε.

Παρ’ όλα αυτά αν δεν ανήκετε στην ελίτ αλλά ενδιαφέρεστε να γίνεται μέλος στο Tinder Select αρκεί να έχετε την κανονική εκδοχή του Tinder. Αν η κινητικότητα σας είναι μεγάλη στην κανονική εκδοχή και έχετε «ένα ελκυστικό και σχετικά υψηλού επιπέδου προφίλ», τότε έχετε πολλές πιθανότητες να δεχτείτε πρόσκληση από την ίδια την εφαρμογή.

Η αποκλειστική έκδοση της εφαρμογής, Tinder Select λειτουργεί εδώ και περίπου έξι μήνες, αλλά η εταιρεία δεν έχει προβεί, ακόμη, σε κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

George

Εγώ ξέρω ότι όποιος είναι μάγκας και άντρακλας, οταν βλέπει μια γυναίκα και την γουστάρει, πάει κατευθείαν και της μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο. Ολα αυτά, τα Facebook, tinder κτλ απευθύνονται σε άντρες που έχουν λιγάκι.. κοτέψει, και τρέμουν τα πόδια τους για να μιλήσουν σε μια άγνωστη πρόσωπο με πρόσωπο. Ξέρω πολλούς τέτοιους, όπως επίσης και πολλούς που δεν τολμούν να ανοιχτούν σε γυναίκα εάν προηγουμένος δεν έχουν γίνει τύφλα από το μεθύσι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fb2

Ο τρόπος με τον οποίο γράφονται οι αναρτήσεις από τους χρήστες, θα μπορούσε να είναι δείκτης νόσου και, με τη συγκατάθεση του ασθενούς, να παρακολουθείται ακριβώς όπως τα σωματικά συμπτώματα

1