Ativ Book 9 Spin & Pro: Αυτά είναι τα νέα super laptop της Samsung

Ativ Book 9 Spin & Pro: Αυτά είναι τα νέα super laptop της Samsung

Αν και σχετικά χαμηλών τόνων για φέτος στους laptop, η Samsung επιστρέφει δυναμικά, με ένα δίδυμο το οποίο έχει όλα τα φόντα να σταθεί δίπλα στα πιο εξελιγμένα μοντέλα της χρονιάς (βλέπε Microsof Surface Book...)

Ativ Book 9 Spin & Pro: Αυτά είναι τα νέα super laptop της Samsung
Mπορεί για τον περισσότερο κόσμο σε όλο τον πλανήτη (και για τα ταμεία της...) η Samsung να έχει συνδέσει το όνομά της με άλλους τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας, όμως και στα laptops δεν φαίνεται να αφήνει το παιχνίδι του παγκόσμιου ηγέτη των ηλεκτρονικών. Τα νέα μικρά και κομψά δημιουργήματα της εταιρίας έρχονται σε μία χρονιά που έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά νέα μοντέλα, με έμφαση στην σχεδίαση και στην λογική του «all in one».

Το πρώτο μηχάνημα της Samsung, το Ativ Book 9 Spin είναι χτισμένο γύρω από μία οθόνη 13,3 ιντσών, ανάλυσης 3.200x1.800 pixels. H περίπου 3Κ ανάλυση είναι πολύ κοντά στο Surface Book, αν και στην περίπτωση του Samsung οι αναλογίες είναι 16:9. Είναι επίσης αρκετά ελαφρύτερο (στα 1,29 κιλά!) και αρκετά πιο λεπτό. Παρά το μικρό του μέγεθος, διαθέτει μία πολύ μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, που μπορεί να διαρκέσει έως και πάνω από 7 ώρες.

Κλείσιμο
Στο εσωτερικό βρίσκεται ένας Intel Core i7 6500U με δίσκο 256GB SSD και  8GB RAM. Η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου στα 1,399 δολάρια στην Αμερική, όταν θα παρουσιαστεί στα τέλη Νοεμβρίου

Το δεύτερο μηχάνημα της Samsung είναι το μεγαλύτερο Ativ Book 9 Pro. Στην περίπτωσή του η οθόνη είναι στις 15,6 ίντσες, με ανάλυση στα 3.840x2.160 pixels, ενώ διαθέτει και δύο πολύ εξελιγμένα ηχεία για ατέλειωτο gaming. Για την οδήγηση της 4Κ οθόνης του υπάρχει ένας Intel Core i7 6700HQ μαζί με μία Nvidia GeForce GTX 950M στα γραφικά, ενώ και εδώ η μνήμη είναι στα  8GB RAM μαζί με έναν αποθηκευτικό χώρο 256GB SSD.

Το βάρος και εδώ είναι εξαιρετικά χαμηλό, καθώς δεν ξεπερνά τα 2 κιλά! Η τιμή του θα ξεκινά από τα 1.599 δολάρια στην Αμερική και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα δώρα για όσους πιστεύουν (ή έχουν τα χρήματα να παίξουν οι ίδιοι) στον Άγιο Βασίλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης