Νέα εποχή στο Ίντερνετ: Το YouTube γίνεται (και) συνδρομητικό

Νέα εποχή στο Ίντερνετ: Το YouTube γίνεται (και) συνδρομητικό

Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει αύριο στην Αμερική, οι υπεύθυνοι του YouTube θα ανακοινώσουν ότι μέρος του προγράμματος θα προβάλλεται πλέον μόνο επί πληρωμή

Ήταν σχεδόν σίγουρο, ότι αργά ή γρήγορα θα φτάναμε και σ' αυτό το σημείο. Το ΥouTube, το site το οποίο ανήκει στην Google, θα μπει στην συνδρομητική εποχή, με κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά και σημαντικά κανάλια του να είναι πλέον επί πληρωμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική, η ανακοίνωση της νέας εποχής για το YouTube θα ανακοινωθεί αύριο σε ειδική συνέντευξη Τύπου. Η είσοδος του YouTube σ' αυτό το νέο περιβάλλον ήταν κάτι που αναμενόταν εδώ και καιρό, εξαγοράζοντας τη Netflix και άλλες υπηρεσίες streaming έτσι ώστε να πατήσει γερά σ' αυτό το νέο περιβάλλον.

Κάτι που είχε ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, όταν η εταιρία είχε ξεκινήσει την χρηματοδότηση αρκετών από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του site.

Για τους απλούς χρήστες πάντως, η ελεύθερη φιλοσοφία του YouTube δεν πρόκειται να αλλάξει, με την γνωστή στήριξή του μέσω των διαφημίσεων και όχι των συνδρομών. Όσοι θέλουν να πληρώσουν συνδρομή θα έχουν πάντως πρόσβαση σε πιο ποιοτικό υλικό καθώς επίσης δεν θα υπάρχει και η ενόχληση από τις διαφημίσεις.

Μία αντίστοιχη υπηρεσία έχει ήδη δοκιμαστεί με αρκετή επιτυχία από το YouTube. Πρόκειται για το κανάλι Music Key, στο οποίο μπορεί κανείς, πληρώνοντας ένα αντίτιμο, να βλέπει τα βίντεο χωρίς διαφημίσεις, ενώ παράλληλα έχει και την δυνατότητα να παρακολουθεί αποκλειστικά βίντεο κλιπς. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ YOU TUBE !

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ! ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΑΝ ΤΟ YOUTUBE ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ YOUTUBE IΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bayer_main01

Με την ευκαιρία της πρόσφατης εξαγοράς της Monsanto από τη Bayer, o Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς Dr. Joao Barroca εξηγεί πως αυτή θα επηρεάσει την ελληνική αγορά, αλλά και ποιο είναι το όραμα του γερμανικού κολοσσού για την αειφορία στη γεωργία.

twitter08

Η εταιρεία θα επιμείνει στην ίδια πολιτική εκκαθαρίσεων, προχωρώντας μάλιστα το επόμενο διάστημα και σε διαγραφές - Αμερικανικά ΜΜΕ σχετίζουν την αύξηση με τις λίστες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές