«Μαγική» υπηρεσία μέσω sms πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες!

«Μαγική» υπηρεσία μέσω sms πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τις πληρωμές του και το διαδικτυακό νόμισμα Bitcoin

«Μαγική» υπηρεσία μέσω sms πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες!
Μια νέα υπηρεσία στις ΗΠΑ, με την ονομασία Magic, υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες, με το αζημίωτο φυσικά.

Όπως τονίζουν οι δημιουργοί της εφαρμογής, το Magic μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των πελατών αρκεί βεβαίως να είναι νόμιμα.

Η υπηρεσία Magic λειτουργεί με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS από τον χρήστη. Ακολούθως, τα μηνύματα παραλαμβάνονται και επεξεργάζονται άμεσα από υπαλλήλους της εταιρείας επί 24ωρης και καθημερινής βάσης. Ο χρήστης λαμβάνει απάντηση στο αίτημά και σύντομα η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα!

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει ότι θέλει, αρκεί να είναι νόμιμο και να μπορεί βεβαίως να το πληρώσει. Για παράδειγμα, μπορεί να παραγγείλει πίτσα, να κάνει δώρα σε φίλους του, να κλείσει ταξίδια αλλά και να ψωνίσει αγαθά.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Μάλιστα, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τις πληρωμές του και το διαδικτυακό νόμισμα Bitcoin.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης