Το επαναστατικής τεχνολογίας smartphone που κάνει τις δικές σου στιγμές ανεπανάληπτες!

Το επαναστατικής τεχνολογίας smartphone που κάνει τις δικές σου στιγμές ανεπανάληπτες!

Πρωτοποριακές τεχνολογίες, καινοτόμες λειτουργίες, φακοί ZEISS, αισθητήρας 1-inch και ασύγκριτες επιδόσεις που διαπιστώνει κάποιος αμέσως, καθιστούν το νέο vivo X90 Pro 5G το νέο απόλυτο smartphone - «διαμάντι» που θέλεις να αποκτήσεις πάση θυσία.

Night_Sports_Mode_2

Sponsored Content

Η εικόνα, όταν έχει δύναμη, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, ισοδυναμεί με χιλιάδες λέξεις και μιλάει από μόνη της. Αυτό είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό όταν κρατάς στα χέρια σου το νέο smartphone vivo X90 Pro 5G και δοκιμάζεις τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Κάτι που μπορεί να διαπιστώσει και ο αναγνώστης, κοιτώντας απλώς τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο. Ναι, έχουν τραβηχτεί από το ολοκαίνουργιο vivo X90 Pro 5G! Πραγματικά, εικόνες ασύλληπτης ευκρίνειας και ρεαλισμού, από ένα κινητό που επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία, βαδίζει σε νέα σύνορα και αποτελεί κορυφαία άφιξη για το 2023, αλλά και το καλύτερο κινητό που έχει κατασκευάσει ποτέ η vivo!

2_Night_mode__1_

Αυτό που το κάνει τόσο μοναδικό είναι η, πραγματικά, επαγγελματική τεχνολογική απεικόνιση σε φωτογραφία και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού! «Photography Redefined» είναι το μότο που συνοδεύει το λανσάρισμά του και... δικαίως. Για να το πετύχει αυτό, η vivo σύναψε συνεργασία με την κορυφαία γερμανική εταιρεία οπτικό-μετρικών, τη ZEISS, ένα όνομα - θρύλο στη φωτογραφία. Η κύρια κάμερα (από τις τέσσερις που διαθέτει συνολικά) είναι 1 ίντσας, με αισθητήρα IMX989 και προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας, κάτι που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο ποιότητας 4K αλλά και 8K, χάρις και στο μεγαλύτερο διάφραγμα που απαντάται σήμερα στη βιομηχανία των smartphones.

ZEISS_T__Coating_3
Κλείσιμο


Για αυτό και μπορεί να απεικονίσει, καλύτερα από κάθε άλλο, νυχτερινά σκηνικά με ελάχιστο ή καθόλου φως, τον έναστρο ουρανό, τις λάμψεις των πυροτεχνημάτων, την ποικιλομορφία χρωμάτων του ηλιοβασιλέματος, και όλες εκείνες τις συνθήκες, στις οποίες τα περισσότερα κινητά αδυνατούν. Το πιο συναρπαστικό απ’ όλα είναι, ότι, για να μπορέσεις να απεικονίσεις τέτοια σκηνικά με αρτιότητα θα έπρεπε να ήσουν photo-expert ή να είχες κάποιες ουσιαστικές γνώσεις φωτογραφίας. Όμως με το νέο vivo X90 Pro 5G, η επαγγελματική φωτογραφία γίνεται... «παιχνιδάκι» στα χέρια ακόμα και του πιο άπειρου χρήστη, ο οποίος θα νιώσει υπερηφάνεια για τις δημιουργίες του. Μέσα από το φακό του X90 θα μπορέσετε να τραβήξετε καταπληκτικά πορτρέτα και να δείτε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας, ενώ η αποτύπωση των τοπίων είναι κρυστάλλινη και απόλυτα ρεαλιστική, σα να τα αντικρίζεις με «γυμνό μάτι». 

vivo_X90_Pro_Basic_picture_quality_1__1_

Δεν είναι, όμως, μόνο οι φωτογραφικές του δυνατότητες που κάνουν το εν λόγω smartphone ένα από τα κορυφαία της χρονιάς που διανύουμε. Τόσο η ποιότητα κατασκευής του όσο και το design του είναι πραγματικά ακαταμάχητα. Ένας συνδυασμός ανθεκτικότητας και κομψότητας με αλουμίνιο και eco leather, με σχεδιασμό απόλυτα μοντέρνο και πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, είναι προορισμένο για να γίνει ένα νέο σύμβολο «υλικού πολιτισμού». Προσθέστε σε αυτά την κορυφαία απόδοση με δύο πανίσχυρους επεξεργαστές, αλλά και την τριπλή προστασία των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού με τη μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη, το ισχυρό σύστημα ηχείων που βασίζεται σε στερεοφωνικά ηχεία και Hi -Res Audio, τις απίστευτες δυνατότητες αυτόματης επέκτασης μνήμης της συσκευής, την καθηλωτική οπτικοακουστική gaming εμπειρία, με αίσθηση σαν να βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνθέτουν την  κορυφαία πρόταση της αγοράς.

ZEISS_APC__Automatic_Perspective_Correction__2

Μια πρόταση που απηχεί τη φιλοσοφία «Benfen» (κινεζικός όρος) της vivo, που αποθεώνει τη σημασία της ευχρηστίας, την αξία του σχεδιασμού και τη σημασία του να υλοποιεί κάποιος τα σωστά πράγματα με τον σωστό τρόπο, ώστε η τεχνολογία να γίνεται γέφυρα μεταξύ ανθρώπων και ψηφιακού κόσμου.

X90_Pro_2

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης