To νέο σου laptop, σου κάνει δώρο ένα Tesla

To νέο σου laptop, σου κάνει δώρο ένα Tesla

Φαντάσου να μπορούσες να αποκτήσεις ένα gadget εξωπραγματικών επιδόσεων, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και ταυτόχρονα να είχες την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του κόσμου. Τώρα μπορείς, παίρνοντας μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Πλαίσιο.

tesla_header
Sponsored Content

Σκέψου ένα έξυπνο γραφείο, ένα φορητό σχεδιαστήριο και ένα mini cinema, όλα σε μια ελαφριά και κομψή συσκευή που μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα μπορούν να πραγματοποιηθούν με το ENVY x360, τη νέα πρόταση της HP, που ξεπερνάει τα όρια ενός απλού laptop ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.


p_360

Σχεδιασμένο με περιστροφή οθόνης 360ο και εξοπλισμένο με τον 8πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7 5700U, αυτό το σύγχρονο πολυεργαλείο όχι μόνο επεξεργάζεται ήχο, εικόνα και βίντεο με ιλιγγιώδεις ταχύτητες αλλά τρέχει και όλες τις εφαρμογές. Στα highlights, η γυάλινη οθόνη Gorilla Glass NBT με λειτουργία αφής και η επαναφορτιζόμενη γραφίδα HP MPP2.0 Tilt, το τέλειο εργαλείο αποτύπωσης των πιο περίπλοκων σχεδίων.

Ταυτόχρονα, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις στο έπακρο κορυφαίες αποδόσεις και απόλυτη ασφάλεια μέσω του ανανεωμένου περιβάλλοντος των Windows 11 Pro. Και το καλύτερο; Αν το αποκτήσεις έχεις τη μοναδική ευκαιρία να μπεις αυτόματα σε κλήρωση με δώρο, το Tesla Model 3 Performance.
tesla_pp
Για πρώτη φορά, δώρο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο-φαινόμενο, αξίας 70.000€!
Κλείσιμο
“Buy a Performance Laptop, Win a Performance Car!” αυτός είναι ο μεγάλος διαγωνισμός που διοργανώνει το Πλαίσιο. Υψηλές επιδόσεις, κορυφαία αυτονομία, γρήγορη φόρτιση και προηγμένη ασφάλεια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Tesla Model 3 Performance μοναδικό στο είδος του. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διαθέτει διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει στα 261 χλμ/ώρα. 

Διεκδίκησε το αποκτώντας ένα HP ENVY x360 από το Πλαίσιο,  στην απίθανη τιμή των €899 (από €1.099), μέχρι τις 30/06.

Αναζήτησε το στα 24 φυσικά καταστήματα Πλαίσιο σε 6 πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά & Ηράκλειο Κρήτης), κάνε την παραγγελία σου μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 2895000 (Δευτέρα - Σάββατο, 09:00-21:00) ή στο www.plaisio.grμε άμεση παράδοση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης