Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Mobility 2021 - Μέχρι την Κυριακή στο Golden Hall

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Mobility 2021 - Μέχρι την Κυριακή στο Golden Hall

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα MOBILITY 2021 Ηλεκτρικά και plug-in αυτοκίνητα, ηλεκτρικά: ποδήλατα, πατίνια σκούτερς, φορτιστές κ.α. Δείτε τα ΟΛΑ, δοκιμάστε τα ΟΛΑ γιατί ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ μεχρι 3/10 στον απόλυτα ασφαλή προαύλιο χώρο του Golden Hall • ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Στιγμιοτυπο_2021-09-28__1_28_55_μμ
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, η "μπουτίκ" έκθεση αυτοκινήτων-Τεχνολογίας Mobility 2021, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Χιλιάδες κόσμου έχουν επισκεφτεί το προαύλιο χώρο του Golden Hall, ενώ εκατοντάδες Test Drive έχουν πραγματοποιηθεί...

Και συνεχίζονται όλες οι εκδηλώσεις μέχρι την Κυριακή 3.10 Μετά από δύο χρόνια απουσίας... ...οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και γενικότερα της πράσινης  μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εξελίξεις, χάρη στο πρώτο event που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Εως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον ανοιχτό-ασφαλή, premium προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, θα δείτε όλες τις τάσεις τις εποχής όπως: Ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in-υβριδικά αυτοκίνητα. Ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes). Hλεκτρικά scooters, πατίνια, οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, οι προτάσεις των σημαντικότερων παρόχων κ.α.



ΩΡΑΡΙΟ
Καθημερινές: 17:00 - 22:00
Σάββατο: 11:00 - 21:00
Κυριακή: 11:00 - 19:00

 
   


"Σημείωση: σύμφωνα με την έρευνα-μελέτη του newsauto.gr σε ένα κοινό άνω των 4,5 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών, η κατηγορία των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων συγκεντρώνει αυτή την περίοδο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό."


Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.

Οι συνολικές εκτιμώμενες επισκέψεις, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200.000, μια απόδοση η οποία ποτέ δεν έχει καλυφθεί από κανένα ανάλογο event-έκθεση στην Ελλάδα. Το πιο… εναλλακτικό MOBILITY Event στην Ελλάδα, έρχεται στον απόλυτα ασφαλή – ανοικτό, προαύλιο χώρο, του Golden Hall.

Κλείσιμο

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΩΡΑΡΙΟ
Καθημερινές: 17:00 - 22:00
Σάββατο: 11:00 - 21:00
Κυριακή: 11:00 - 19:00






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης