Τα gadgets που θα λατρέψουν όλοι σε αυτές τις γιορτές

Τα gadgets που θα λατρέψουν όλοι σε αυτές τις γιορτές

Τα δώρα τεχνολογίας είναι η ιδανική επιλογή! Το 2020 μας το απέδειξε.

1_chilhu
Αν κάτι μάθαμε από τη χρονιά που φεύγει ,είναι ότι η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Η πανδημία ανάγκασε τους περισσότερους από εμάς να περάσουμε πολλές ώρες στο σπίτι αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας με αυτούς που αγαπάμε και δεν είναι κοντά μας αλλά και εναλλακτικές ψυχαγωγίας. Laptop, tablet, smartphones, smartwatches και ακουστικά έγιναν οι καλύτεροί μας φίλοι.

Απολαύσαμε μαζί τους όλες τις hot σειρές, διαβάσαμε τις εξελίξεις μέσα από τα αγαπημένα μας sites, κάναμε video calls με τους φίλους μας σε κάθε σημείο του πλανήτη, τρέξαμε παρέα και φυσικά ακούσαμε την αγαπημένη μας μουσική. Δεν υπάρχει, λοιπόν, εξυπνότερη επιλογή από το να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας σε αυτές τις γιορτές ένα χρήσιμο και ξεχωριστό δώρο τεχνολογίας.

Αν είστε από αυτούς που δυσκολεύεστε να διαλέξετε αλλά θέλετε να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά για εσάς και την οικογένειά σας, οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν. Ανακαλύψαμε απίθανες ιδέες στον «κατάλογο» με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei για δώρα που όχι μόνο θα λατρέψουν αλλά θα δώσουν λάμψη στην καθημερινότητά τους. Θα τα βρείτε όλα σε πραγματικά χριστουγεννιάτικες τιμές, έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας.

1_XRWMA_HUAWEI


Δώρα για εκείνον
Οι περισσότεροι άνδρες ισχυρίζονται πως δεν χρειάζονται τίποτα. Μέχρι να τους χαρίσεις ένα gadget και να αρχίσουν να κάνουν σαν παιδιά αφού νιώθουν ότι τους χάρισες έναν καινούργιο κόσμο. Αν επομένως ψάχνετε δώρο για τον σύντροφό σας, το αγόρι σας, τον πατέρα σας, τον αδελφό σας ή τον κολλητό σας, σκεφτείτε τα χόμπι τους, τις καθημερινές τους συνήθειες και τι τους γεμίζει πάθος.

Κλείσιμο
• Matebook X Pro: για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

• Matebook D14 και Matebook 13: για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του, ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα δύο αυτά μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον!

1_XRWMA_HUAWEI2


• MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater!

• Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

1_XRWMA_HUAWEI3


Δώρα για εκείνη
Οι γυναίκες προτιμούν τα δώρα τους να ισορροπούν ανάμεσα σε στυλ και λειτουργικότητα. Ψάχνουν στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και πράγματα που θα τους χαρίσουν θετική ενέργεια. Μπορείτε να προσφέρετε στη σύντροφό σας, το κορίτσι σας, την μαμά σας, την αδερφή σας, ή την κολλητή σας ένα Huawei gadget που συνδυάζει στυλιστική αισθητική και τεχνολογική υπεροχή.

- Watch Fit: για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

- GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.

- P40 Lite & P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

1_XRWMA_HUAWEI4


Δώρα για τα παιδιά

Αν κάποιοι περιμένουν τα Χριστούγεννα με περισσότερη ανυπομονησία από εμάς, αυτοί είναι σίγουρα τα παιδιά. Μετρούν τις ημέρες με αγωνία μέχρι να κρατήσουν στα χέρια τους ένα κουτί με πολύχρωμο περιτύλιγμα, που τις περισσότερες φορές πιστεύουν το έφερε ο Άγιος Βασίλης, με την ελπίδα ότι θα κρύβει μέσα του κάτι που ονειρεύονταν καιρό! Χαρίστε στα παιδιά σας δώρα που θα τα κάνουν να ξετρελαθούν.

- MatePad: με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας.

- MatePad T10s: άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon, και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.

1_XRWMA_HUAWEI5


- MatePad T5 και MatePad T3: με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei, ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets και εγγυώνται ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια -τα παιδιά θα τα λατρέψουν!

- Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!


Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης