Αντετοκούνμπο: Μπορεί όχι σε 1 ή 2 χρόνια, αλλά θα το πάρουμε το πρωτάθλημα του NBA

Αντετοκούνμπο: Μπορεί όχι σε 1 ή 2 χρόνια, αλλά θα το πάρουμε το πρωτάθλημα του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε βέβαιος πως οι Μπακς θα φτάσουν σύντομα ως το τέλος

ante-new-bucks
Παρά τη δεδομένη απογοήτευσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βέβαιος πως ο ίδιος και οι Μπακς θα επιστρέψουν δυνατότεροι και πως αργά ή γρήγορα θα πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

«Στα playoffs πρέπει όταν έχεις την ευκαιρία να τελειώνεις τα σειρά. Είχαμε αυτή την ευκαιρία, αλλά φάνηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι. Έμαθα πολλά και διδάχτηκα ακόμη περισσότερα φέτος. Νιώθω πως γίνομαι καλύτερος και του χρόνου όταν επιστρέψω θα είμαι πιο έτοιμος. Είδα τι χρειάζεται για να γίνω καλύτερος. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορώ να γίνω καλύτερος. Δεν κρύβω πως πικράθηκα, καθώς ήμασταν μπροστά με -0, απείχαμε δύο νίκες από τους τελικούς και δεν τα καταφέραμε. Όμως λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Όμως αυτό θα κάνει εμένα και την ομάδα πιο δυνατούς», τόνισε ο Greek Freak.

Το πρόσημο στη σεζόν είναι απόλυτα θετικό. «Ήταν μια φανταστική σεζόν, πολύ πετυχημένη. Το πού ήμασταν και που φτάσαμε είναι σπουδαίο. Φορτίζομαι συναισθηματικά όταν σκέφτομαι πόση δουλειά επενδύσαμε σε αυτή. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία, αλλά μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα και αυτό το κάνει συναρπαστικό. Όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Ελπίζω να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε φέτος. Είναι εντυπωσιακό πόσο έχει αλλάξει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πριν πέντε χρόνια ο κόσμος ήξερε τους Μπακς, αλλά δεν ήταν ενθουσιασμένος για την ομάδα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και αυτό με χαροποιεί. Θα το κάνουμε, βήμα-βήμα. Μπορεί όχι σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά θα το κάνουμε. Θα είμαστε διεκδικητές του τίτλου και την επόμενη σεζόν αλλά και για αρκετά χρόνια, κάτι που δεν μπορούν να το λένε έτσι εύκολα πολλές ομάδες», είπε.

Τέλος, για το βραβείο του MVP, το οποίο διεκδικεί με Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ, σημείωσε: «Χαίρομαι που είμαι ένας από τους τρεις φιναλίστ. Ελπίζω να το πάρω, αλλά κι αν δεν γίνει έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και θέλω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για να βρεθώ ξανά σε αυτή τη θέση. Πάντως δεν το σκέφτομαι όλη τη σεζόν, ούτε και τώρα».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ