Τένις: Σβιτολίνα και Μουγκουρούθα χορεύουν αισθησιακά στο ρυθμό της Τζένιφερ Λόπεζ
Οι δυο τενίστριες δίνουν ... ρέστα και στο χορό ακολουθώντας τα βήματα της Τζένιφερ Λόπεζ
Στις ημέρες της καραντίνας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού το τένις έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και οι τενίστριες ψάχνουν τρόπους να περάσουν την ώρα τους.
Ένας από αυτούς είναι να συμμετέχουν σε διάφορα challenge. Η ΟυκρανήΕλίνα Σβιτολίνακαι η Ισπανίδα (με ρίζες από τη Βενεζουέλα) Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα αποφάσισαν να αποδεχτούν το challenge με την "υπογραφή" της Τζένιφερ Λόπεζ.
Οι δυο όμορφες τενίστριες χόρεψαν στον ρυθμό της Jlo και το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο!
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.