Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ο Κριστιάνο κι οι Πορτογάλοι διεθενίς στηρίζουν τις ερασιτεχνικές ομάδες

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ο Κριστιάνο κι οι Πορτογάλοι διεθενίς στηρίζουν τις ερασιτεχνικές ομάδες

Η Πορτογαλία δοκιμάζεται κι αυτή από την πανδημία του κορωνοϊού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι πέρα από ένας μεγάλος παίκτης είναι κι ένας σπουδαίος άνθρωπος.

ronaldo
Ο CR7 που ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές δωρέες για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας της πατρίδας του κι έχει αποδεχθεί τη μη πληρωμή του για τους επόμενους 4 μήνες από τη Γιουβέντους, είναι αυτός που...οργάνωσε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας προκειμένου να προβούν σε μία ακόμη σημαντική κίνηση αυτή τη φορά για το ποδόσφαιρο της χώρας του.

Κι αυτή είχε να κάνει με τη δωρεά του 50% του πριμ πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 ως βοήθεια για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που κι αυτές παλεύουν για την επιβίωση τους μέσω της πανδημίας.

Κι αυτή η είδηση βγήκε μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Μπερνάντο Σίλβα ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πως φέρεται ο Κριστιάνο όταν συνομιλεί μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας αποκάλυψε το τι είχε συμβεί πριν από δύο ημέρες.

«Συζητούσαμε στο ομαδικό γκρουπ που έχουμε και ήταν αυτός που έριξε την ιδέα για να δωρίσουμε το 50% του πριμ πρόκρισης», ήταν τα λόγια του ενώ λίγη ώρα αργότερα η Πορτογαλική Ομοσπονδία το επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στο ειδικό ταμείο που έχει δημιουργησει η ίδια για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιμόμπιλε για ιταλικό πρωτάθλημα: «Έχουμε 12 ακόμη αγώνες για να ονειρευόμαστε»

FIFA: Προς αναβολή όλα τα ματς των εθνικών ομάδων το 2020

Πογκμπά: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σούνες, μου είπαν πως ήταν καλός παίκτης»

Η ισπανική κυβέρνηση απαγόρευσε την επιστροφή στις προπονήσεις της Σοσιεδάδ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης