Κορωνοϊός: Ο Ρονάλντο και ο μάνατζερ του χρηματοδοτούν 35 ΜΕΘ στη μάχη κατά της πανδημίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο μάνατζέρ του πληρώνουν ένα εκατ. ευρώ για 35 κρεβάτια ολοκληρωμένων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσέφερε τα ξενοδοχεία του στη μάχη κατά τουκορωνοϊού. Η είδηση αυτή ωστόσο αποδείχτηκε fake news, κάτι που δεν ισχύει για την εν λόγω πραγματικά σπουδαία κίνηση του CR7, αλλά και του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, την οποία αποκάλυψε ο διευθυντής του νοσοκομείο «Σάντα Μαρία» στο Πόρτο.
Όπως εξήγησε ο Δρ. Ντανιέλ Φέρο, Ρονάλντο και Μέντες θα χρηματοδοτήσουν σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία σε Λισσαβώνα και Πόρτο, 35 ολοκληρωμένα κρεβάτια Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τα οποία θα τεθούν κόντρα στην πανδημία του Covid-19. Υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος αυτών των 35 μονάδων θα ανέλθει στο ένα εκατ. ευρώ.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.