Κόμπι Μπράιαντ: Η συγκινητική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ τέσσερα χρόνια μετά το «αντίο» στο ΝΒΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Η συγκινητική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ τέσσερα χρόνια μετά το «αντίο» στο ΝΒΑ

Τι έγραψε στο Instagram η Βανέσα Μπράιαντ με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το τελευταίο «μαγικό» παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ στο ΝΒΑ

cobe-bryant-vanesa-bryant
Λένε πως ο χρόνος απαλύνει τον πόνο, αλλά η συμπλήρωση χθες τεσσάρων ετών από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ και τους 60 πόντους που πέτυχε απέναντι στους Τζαζ έκαναν την χήρα του, Βανέσα Μπράιαντ, να γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram.

«Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα. Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση», έγραψε η σύζυγος του θρύλου των Λέικερς που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη τους Τζιάνα σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο.

«Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδωσε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Δεν αργεί η σταδιακή άρση των μέτρων, εφόσον συνεχιστεί η συμμόρφωση

Πώς θα υλοποιηθεί στη χώρα μας η έγχυση πλάσματος από ιαθέντες ασθενείς σε πάσχοντες από Covid-19

Πάσχα στο σπίτι: Κατοικίες, εκκλησίες και εθνικές οδοί κινητοποιούν πλήρως τον κρατικό μηχανισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης