Βανέσα Μπράιαντ: Τζιάνα η μαμά σε αγαπά μέχρι το φέγγάρι, Κόμπι μου λείπει το «Bonjourno principessa»

Βανέσα Μπράιαντ: Τζιάνα η μαμά σε αγαπά μέχρι το φέγγάρι, Κόμπι μου λείπει το «Bonjourno principessa»

Αποσύρθηκε η φανέλα της Τζιάνα Μπράιαντ από το σχολείο της - Συμπληρώθηκαν 10 ημέρες από το αεροπορικό δυστύχημα με θύμα τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους

gauab-1
Την απέραντη θλίψη και το μεγάλο σοκ από την απώλεια του συζύγου της Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, Τζιάνα, προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί η Βανέσα Μπράιαντ.

Δέκα ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα με την συντριβή του ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι, η Βανέσα Μπράιαντ προχώρησε σε μια σειρά αναρτήσεων με αφορμή και την απόσυρση της φανέλας της από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε.

«Μου λείπεις τόσο πολύ. Μου λείπει να μου λες “Bonjourno principessa/reina”» γράφει για τον Κόμι Μπράιαντ η Βανέσα συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του αδικοχαμένου πρώην μπασκετμπολίστα με μια μπλούζα από την Mamba Academy.



Ακόμα πιο συγκινητικές και συναισθηματικά φορτισμένες είναι οι αναρτήσεις της Βανέσα Μπράιαντ για την 13χρονη Τζιάνα. «Θέε μου πόσο μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που ξυπνούσα και έβλεπα το υπέροχο πρόσωπό σου και το καταπληκτικό χαμόγελό σου για 13 χρόνια. Μακάρι αυτό να συνέβαινε μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Η μαμά σε αγαπά μέχρι τον φεγγάρι και πίσω» γράφει η Βανέσα Μπράιαντ.

«Μας έμαθες όλους ότι καμία πράξη αγάπης δεν είναι ποτέ πολύ μικρή. Η μαμά είναι και θα είναι για πάντα ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα» γράφει σε άλλη μια ανάρτησή της η Βανέσα Μπράιαντ.




Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης